Çavuşoğlu'nun sözü yerine getiriliyor

Vizyon şehir Antalya sloganıyla seçim döneminde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun verdiği sözler yerine gelmeye devam ediyor. Antalya’yı kolay ulaşılabilir bir şehir yapmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu daha önce inşaatı ve sözleşmesi tamamlanan Çubukbeli Tüneli inşaatına bu ay başlanacağı müjdesini verdi.

Çavuşoğlu'nun sözü yerine getiriliyor

 Yeni tünel ile Burdur -Bucak - Antalya arası ulaşımın büyük ölçüde rahatlayacağını aktaran Çavuşoğlu; “ Seçim çalışmaları sürecince birçok alanda vaatlerimiz oldu bunlarında başında ulaşım alanındaki yatırımlarımız vardı dört bir taraftan Antalya’mızı duble yollar ve tünellerle buluşturuyoruz. Bu ay inşaatı başlayacak Çubukbeli Tünelimizde bu önemli tünellerimizden bir tanesi. İnşaat için ekipmanlar hazırlanıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliği için özellikle kış aylarında zorluk çekilen rampalardan vatandaşlarımız bu yeni tünel ile kurtulacak” diye konuştu.

banner111
Güzergâhın önemli ölçüde kısalacağını belirten AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise yeni tünel çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi “ Antalya Çıkışı-Kızılkaya Ayrımı arasında bulunan Çubukbeli rampalarının mevcut  gidiş -geliş güzergâh uzunluğu 7316,50 metredir. Yapılacak olan Çubukbeli Tüneli ile güzergâh 4852,00 metreye düşürülecek. Burdur ile Antalyamız arasında yer alan türkülere konu olan Çubuk Beli yeni tünel ile kolaylıkla aşılacak.   Ulaşım çok rahat ve olacak. Bu projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a ve Antalya için gecesini gündüzüne katan milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum “dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83