Çavuşoğlu şehit cenazesine katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınında ve Maçka Parkı’nda düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Ispartalı Şehit Polis Memuru Durmuş Öcal’ın cenaze törenine katıldı.

Çavuşoğlu şehit cenazesine katıldı

 Yaşanan saldırıya ilişkin konuşan Sümer “İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınında ve Maçka Parkı’nda düzenlenen terör saldırısı yüreğimizi bir kez daha yaktı. Ülkemiz istikrar kazandığı, bir ve beraber olduğu daha iyi bir gelecek için adım attığı zaman bir takım odakların ülkeyi kana bulamak için hemen harekete geçtiklerini gördük ve yaşadık" dedi.  

banner111
Sümer, "Bu gözü dönmüş insanlık yoksunu, amacı ve yolu şeytana maşa olmaktan öteye gidememiş odaklar, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Ülkemiz, yurtiçi ve yurtdışında terör örgütlerine karşı etkin bir mücadele gerçekleştiriyor. Bu tür saldırılar, bizi inandığımız yoldan geri çeviremeyecek. Terörle ve terör destekçileri ile mücadelemiz artarak devam edecek. Milletimiz bu tür terör saldırıları karşısında hiçbir zaman eğilmedi bundan sonrada eğilmeyecektir. Bu topraklar için toprağa düşmüş şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Bu tür üzücü olayların ülkemizde bir kez daha yaşanmamasını dilerim. Siyasi görüşü, dini, dili, ırkı ne olursa olsun, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için bir ve beraber olma zamanıdır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 15:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83