ÇELİK'TEN KÖYLÜLERE MÜJDE

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Türkiye’yi hükümetsiz bırakmadıklarını söyledi.

ÇELİK'TEN KÖYLÜLERE MÜJDE

"9 MAHALLEYE ZİYARET”

banner111
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına Alanya’da devam ediyor. Genç Milletvekili Sena Nur Çelik, Mahmutseydi, Dereköy, Türktaş, Süleymanlar, Kayabaşı, Hacıkerimler, Yeniköy, Toslak ve Elikesik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatan Çelik, mahallelilerin sorunlarıyla da yakından ilgilendi.

“LAVAŞ ÇEVİRDİ”

Her fırsatta sizlerden biriyim diyen AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kayabaşı Mahallesi’ne ziyareti öncesi, Türbe mevkisinde yol kenarında bulunan kadınları ziyaret ederek bir süre sohbet etti ve eline oklavayı alarak ocağın üstüne attığı lavaş hamurunu çevirdi.

“TÜRKİYE’Yİ HÜKÜMETSİZ BIRAKMADIK”

7 Haziran seçimlerinden sonra hükümeti kurmak için diğer partilerle görüşme yaptıklarını ifade eden Sena Nur Çelik, görev başında oldukları sürece Türkiye’yi hükümetsiz bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını dile getirdi. Çelik, “7 Haziran seçimleri sonrası ülkeyi hükümetsiz bırakmamak adına iyi niyetle koalisyon çalışmalarına başladık ama ya her şeye hayır yanıtını aldık, ya da karşımızda samimi bir tutum bulamadık. Koalisyon görüşmelerinin başarısız olması nedeniyle 3 aydır belirsiz bir süreç yaşıyoruz ama AK Parti var olduğu sürece Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır” dedi.

"YEM VE GÜBREDEN KDV ALINMAYACAK”

Seçim çalışmaları kapsamında Alanya’da mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, vatandaşlara seçim beyannamelerini anlatırken çiftçiler için müjde verdi. Çelik,”Çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah 1 Kasım Genel Seçimleri’nde tek başımıza iktidara gelince ilk olarak yem ve gübreden alınan KDV’yi sıfırlayacak, çiftçilerimize seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi vereceğiz. Maliyetleri düşürmek için seralara ticarethane elektrik fiyatı yerine sulama suyu elektrik fiyatı uygulayacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ile birlikte seçim çalışmalarına AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Işık ve teşkilat üyeleri eşlik etti.



Halk Sena Nur Çelik'e sevgi gösterisinde bulundu...

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83