Cem Burak Özgenç Alanya'da

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısına katılan CHP Antalya Milletvekili aday adayı Cem Burak Özgenç, kendisinin yerel bazda bir hedefi olmadığını söyleyerek gençlerin önünü açılması gerektiğini söyledi.

Cem Burak Özgenç Alanya'da
2004 – 2014 yılları arasında Gazipaşa Belediye Başkanlığı yapan Cem Burak Özgenç, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Parti'sinden (CHP) Antalya Milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. Bu kapsamda CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Özgenç, teşkilatın haftalık olağan toplantısına katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cem Burak Özgenç, neden aday olduğunu ve hedeflerini anlattı. 

'BANA VE ARKADAŞLARIMA KARŞI OPERASYON YAPILDI'

Öncelikle kendini tanıtarak sözlerine başlayan Cem Burak Özgenç, ardından belediye başkanlığı döneminde kendine kumpas kurulduğunu söyledi.  Özgenç, “Gazipaşa’da özellikle 2011 yılında bana ve arkadaşlarıma karşı operasyon yapıldı. Bu operasyon Gazipaşa’da yaptığımız üniversitenin karşısında yapılmak istenen FETÖ’ye ait bir yurtla ilgiliydi. Bu yurt AKP, MHP ve 2 CHP’li iki arkadaşın oyuyla oylanarak meclisten geçti. Bende İdare Mahkemesi’ne dava açıp yurdun yapımını engelledim. 2010 yılında Danıştay’dan karar geldi ve 2011 yılında bize kumpas kuruldu dava açıldı 3 gün gözaltında kaldık ve beraat edildik. Tek sebep bu yurda izin verilememesi idi. Yıllar sonra görüyoruz ki doğruyu yapmışız ama bedelini ödedik. 250’ye yakın soruşturma geçirdim hakkımda hiçbir olumsuzluk yok” şeklinde konuştu.

'ARTIK GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇALIM'

Yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olup olmayacağı ilişkin soruya Özgenç, “Şimdi mesela belediye başkanlığı için 3 tane aday adayı arkadaşımız var ben ısrarla aday olmayacağımızı söylüyorum. Çünkü, ben 2004’te aday olduğumda 1977’de ben 4 yaşındayken belediye başkanı olan ağabeyimizle 2004’te yarıştım. Artık gençlerin de önü açılmalı. Genç arkadaşlarımızın Gazipaşa için hayalleri var” cevabını verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 09:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83