CHP'den Arıkan'a hayırlı olsun ziyareti

CHP'den Arıkan'a hayırlı olsun ziyareti
İYİ Parti ile güzel işler yaptıklarını belirten CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, uyum içerisinde birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile yönetim kurulu üyelerinin CHP’lileri kapıda karşıladığı ziyarette İYİ Parti’li belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Toplantı salonundaki ziyarette konuşan Karadağ, İYİ Parti ile Alanya’da çok güzel işler yaptıklarını söyledi. Karadağ, “Özellikle yerel seçimlerde ve ondan sonraki süreç içerisinde İYİ Parti ile ortaklaşa çalışmalarımız devam etti. Hepinizin malumu yeni bir yönetim değişikliği oldu. Siyasi partilerde yönetim değişikliği oldu. Aslolan bunun devam etmesi. Bizler de bu anlamda Millet İttifakı ortağımızın yeni seçilen ilçe teşkilatımızın başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hepimiz güzel işler yaptık. Yerel seçimde bizim belediye başkanı adayımızın seçilmesi için köy kömet demeden 102 mahalleyi dolaştık. Yine büyükşehir belediye başkanımız Muhittin Böcek’e oy istemek için hep birlikte dolaştık. Sonuç ortada ama siyasette böyle bir şey doğaldır. Bundan sonraki süreç içerisinde yine İYİ Parti ile birlikte Millet İttifakı adına hem belediyedeki çalışmalarımızda hem yereldeki çalışmalarımızda hem de geneldeki çalışmalarımızda uyum içerisinde birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir kader birliği yaptık ve biz parlamenter sistemi getirene kadar ve genel başkanlarımızın tavrı doğrultusunda her zaman İYİ Parti’li kardeşlerimizle beraber bu mücadeleye devam edeceğiz. Yeni seçilen Arıkan’a başarılar diliyorum. Her zaman birlikteyiz. Beraber olacağız” dedi.

“ALBENİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Arıkan da, “Millet İttifakı olarak ülke genelinde nasıl ki milletimizin umudu olduysak yerelde de Alanya’mız, bölgemiz için gerekli azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Karadağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Başkanımla zaten il başkan yardımcılığı görevinde de uyumlu çalışmalar içinde bulunduk. Uyumlu çalışacağımıza da eminim. Bu konuda biz de elimizden geleni yapacağız. Gerekli çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte sahaya yansıtacağız. Yönetimimiz her ne kadar değişse de albenimiz artarak devam edecek. Bölgemiz için gereken neyse Karadağ ile ele ele vereceğiz. Her alanda çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 18:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83