CHP'den Özel daveti

CHP'den Özel daveti


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel Antalya, Alanya ve Gazipaşa’da toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere bölgemize geliyor. 16 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de Antalya’da miting yapan Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, 18 Mart Pazartesi günü havayolu ile geleceği Gazipaşa’da, ardından ise Alanya’da halk buluşması gerçekleştirecek.  

banner111


GENEL BAŞKANIMIZ BİZE GÜÇ VERECEKTİR
CHP Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik, Genel Başkan Özgür Özel’in Alanya programına tüm vatandaşlarımızı davet etti. Özçelik, “Genel Başkanımız yoğun programı arasında Antalya programından bir gün sonra Alanya’ya gelerek halk buluşması ile bizlere güç verecektir. Seçim çalışmamız süresince halkımıza söyledik; sosyal demokrasiye inanan, halk odaklı, sosyal belediyeciliği destekleyen tüm vatandaşlarımızın 18 Mart’ta bizlerle olacağına inancım büyüktür. Tüm halkımızı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’le buluşma toplantısına davet ediyorum.” dedi. 


ANTALYA VE ALANYA’DA
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ise “Sayın Genel Başkanımız 18 Mart Pazartesi günü saat 15.00’de Alanya Belediye Sarayı arkasında yapılacak Halk Buluşmasına partililerimizi ve tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83