CHP'den Şahin ve Güney açıklaması

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, partisinin Alanya Belediye Başkan adaylığı teklifinde bulunduğu iddia edilen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve AK Parti eski İlçe Başkanı Hüseyin Güney'le ilgili açıklama yaptı

CHP'den Şahin ve Güney açıklaması
 CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, adaylık teklifi götürdüğü ileri sürülen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve adaylık teklifi götürdüğü iddia edilen Hüseyin Güney ile ilgili açıklama yaptı.
 Çobacı, Şahin ile ilgili şunları söyledi: " Alanya’nın başarılı yöneticilerinden ALTSO Başkanı Sn. Mehmet Şahin çok sevdiğimiz, büyüğümüz, abimiz ve Allah hepimize uzun ömürler versin ölünceye kadar da öyle devam edecektir. Son zamanlarda basında gündeme gelen CHP Alanya Belediye Başkan A. Adaylığı ile ilgili partimizce resmî bir girişim olmamıştır. Kendisi de ALTSO’da başkanlığa devam edeceğini ve hiç bir siyasi partiden Belediye Başkan Adaylığını düşünmediğini dile getirmiştir. Kendisiyle bundan önce bir çok kez beraber iştişare toplantıları yaptık bundan sonra da bunlar olmaya devam edecektir. Kendisine başarılar dileriz. "

Çorbacı'nın, Güney'e teklifte bulunduğu iddialarını yalanladığı açıklama ise şöyle: "Değerli basın mensupları,dün basında çıkan CHP ilçe örgütünün Akp eski İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Güney'e "Bizim belediye başkan adayımız ol" konusunda teklif götürdüğümüz basında yer aldı. Bu haber kesinlikle asılsızdır. Bizim örgüt içinde yerel seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Hepinize saygılar sunarım. "

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 22:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83