CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ ADAY

Kulislerde dolaşan iddialara göre CHP'de sürpriz bir başkan adayı var: Mehmet Okyanus

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ ADAY
ALANYA ADRES - ÖZEL HABER



CHP 1 Kasım erken seçimlerinin ardından delege ve kongre süreçlerine devam edecek. İlçe Başkanlığı için kulislerde bir çok isim dolaşırken sürpriz bir ismin başkanlığa aday olduğu öğrenildi. CHP İlçe yönetiminden Mehmet Okyanus'un başkanlık için aday olduğu iddia ediliyor.



Geçtiğimiz günlerde CHP delege seçimleri için düğmeye basmıştı. Delege seçimlerinde Şengül Yeşildal'ın listesi belli iken ortaya çıkan mavi bir listenin kime ait olduğu bilinmiyordu. Listenin başkanlığa aday olduğu iddia edilen Ali Takavut'a ait olduğu iddia ediliyordu. Liste ile ilgill iddialar devam ederken mavi listenin Mehmet Okyanus'a ait olduğu öğrenildi. Mehmet Okyanus 1 Kasım'ın ardından yapılacak kongrede Şengül Yeşildal'ın karşısına başkan adayı olarak çıkması bekleniyor.



YÖNETİMDEN BÜYÜK DESTEK



CHP İlçe Yönetiminde sevilen bir isim olan Mehmet Okyanus'a yönetimden ve CHP tabanından büyük bir destek olduğuda öğrenildi. Özellikle geçtiğimiz seçimde Şengül Yeşildal'ın listesinden yönetime girmeyen isimlerin Okyanus'a destek verdiği hatta CHP belediye meclis üyelerinin de Okyanus'u desteklediği öğrenildi. Başkanlık için adı geçen Ali Takavut'un da aday olmayacağı Mehmet Okyanus'u destekelediği de iddia edilenler arasında.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83