CHP'li Karadağ gündemi değerlendirdi

CHP'li Karadağ gündemi değerlendirdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Yönetimi haftalık yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ilk olarak Lozan Antlaşması’nın 97. yıl dönümüne ve İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin konuştu. Sözlerine Lozan Antlaşması’na değinerek başlayan Karadağ, İstanbul Sözleşmesi’nin yok sayılmasının ülkeyi zafiyete uğratacağını söyledi. CHP’nin 25-26 Temmuz’da yapacağı 37. Olağan Kurultayı’na katılacağını belirten Karadağ, “Partimizin bu zamana kadar yaptığı kurultayların hepsi Türk siyasetine yön veren çalışmalar. İnşallah bu kurultayımız da bu anlamda ciddi olarak Türk siyasetinin çizecek olduğu yönü tespit edecektir” dedi.

‘HAL PROJESİNİN BÜYÜK BİR KISMI BİTMİŞ DURUMDA’

Karadağ Alanya Toptancı Hali’nin son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada da, mevcut projenin büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyerek, projenin eksiklerinin inceleneceğini belirtti. Türkler’e yapılacak olan toptancı haline gitmek istemeyen hal esnafının talepleriyle ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüştüğü hatırlatılan ve konuyla ilgili son durumun sorulduğu Karadağ, “Halin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam ediyor. Yüzde 60 seviyesine geldi. Çok daha önceden yapılan bir projenin neticesi olarak yine Muhittin Böcek’in bu kadar ekonomik dar boğazdayken bu projeyi başlatması Alanya’mıza ne kadar önem verdiğinin göstergelerinden birisi. Devlet oraya ciddi olarak bir yatırım yapmış. Bu yatırımı yok saymak mümkün değil. Konuyla ilgili Böcek ile görüşme yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde, süreç içerisinde Alanya’ya geleceğini, buradaki esnaf arkadaşlarıma şunu söyledim. Ciddi olarak bir dosya hazırlanıp Böcek’e verilerek sorunun da ortadan kalkacağına inanıyorum. Orada ciddi devlet, büyükşehir yatırımı var. Yok saymak mümkün değil ama fiziki birtakım eksiklikler varsa da konunun muhatapları tarafından bu tespit edilerek belediye başkanımıza sunulacak” diye konuştu.

‘DAYATMAYLA ÜYE YAPMIYORUZ’

Partiye kimseyi vaatle veya dayatmayla üye yapmadıklarını aktaran Karadağ, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelimin arttığını gördüklerini, ifade etti. Karadağ, “Üye sayımızın çoğalması bizleri memnun eder. Biz hem üye sayımızın çoğalmasına hem de nitelikli üye kaydına önem veriyoruz. Biz kesinlikle herhangi bir vaatle, sözle, dayatmayla üye yapma yönteminden ziyade CHP fikirlerine, düşüncelerine ve altı okumuzu kabullenen insanların daha çok üyeliği konusunda teşvik ediyoruz. Son günlerde çok olumlu bir yöneliş var. Bu yönelişi pazar günü yayla bölgelerinde yaptığımız çalışmalarda da bizzat yerinde gördük. Tüm vatandaşların sorunlarını yerinde irdeledik. Birçok kişi partiye gelip üye olacağını iletti. İnşallah üye kayıtlarını çoğaltarak hem nitelikli hem de halka hitap eden kampanya ile birlikte üye sayımızı çoğaltma çalışmaları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘PROJELER ADIM ADIM HAYATA GEÇECEK’

Halk Süt projesine ilişkin de konuşan Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim sürecinde verdiği vaatleri 5 yılda adım adım yerine getireceğini aktardı. Karadağ, “Böcek’in seçim çalışmalarından önce vermiş olduğu sözlerden birisi de Alanya’yı yakından ilgilendiren Halk Süt idi. Halk Süt’ün dağıtımına geçtiğimiz hafta başlandı. Tüm halkımızın Antalya.bel.gov sitesine girip kayıtlarını yaptırmasını istiyoruz. 2-5 yaş arasındaki çocukların daha sağlıklı gelişim göstermesi için süt dağıtımına devam edeceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 18:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83