CHP’de gençliğe 'Çağdaş' aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Çağdaş Erdem aday oldu.

CHP’de gençliğe 'Çağdaş' aday
CHP'nin 28 Kasım 2017 Salı günü gerçekleşecek olan ilçe kongresinde İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Çağdaş Erdem adaylığını açıkladı. '2019'a daha dinamik' sloganıyla yola çıkan Erdem, tüm Alanya gençlerini partiye çekmek ve kritik 2019 seçimlerinde CHP'nin gelecek potansiyelini arttırmak adına mücadele edeceğini ifade etti. 

Şu anda partide İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Erdem, "2019 seçimleri Türkiye açısından bir dönüm noktası. Bu seçimlere her ortamdaki ikiliklere son vererek, tek vücut olarak girmek ve çalışmak bizim öncelikli hedefimiz. Bu düsturla çıktığımız yolda, Alanya'da CHP'ye gönül vermiş tüm gençleri parti çatısı altında toplamak, üye olan, olmayan tüm partilileri, CHP şemsiyesinde siyaset yaptırabilmek adına bu göreve talip oldum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim olacağına inancım tam. El birliğiyle 2019'da CHP'yi iktidara taşımak için çalışacağız." dedi. 

Şu anda İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na tek aday olan Çağdaş Erdem, Yenilenmiş, daha dinamik, ilerici, kavgalardan ve ikiliklerden uzak, herkesi kucaklayan bir gençlik ile çalışacağını, bu enerji ile CHP'yi iktidara taşımak için var gücüyle çalışacaklarını da ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83