Çorbacı'dan Muharrem İnce yorumu

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayının Muharrem İnce olması ile alakalı bir kamuoyu açıklaması yaptı:

Çorbacı'dan Muharrem İnce yorumu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi göstermesinden hemen sonra açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, "Eğitimimizin neferleri olan öğretmenler toplumumuzun aydınları, ellerinde meşale tek bir amaç; aydınlanan bir toplum. Öğretmenler bilge kişilerdir. Sorunları çözme konusunda kararlı, inançlı ve enerjik bir politikacı Sayın Muharrem İnce." 

Konuşmalarına şu şekilde devam eden Çorbacı, "Sayın İnce, halkı kucaklayan 80 milyona Cumhurbaşkanlığı yapacak bir politikacı. Bakınız 14 yılda tam 14 kez eğitim sistemi değişti, anneler - babalar çocuklarının sene sonunda hangi sınava ne sınavına gireceklerini bilmiyorlar. Muharrem İnce dört dörtlük bir öğretmen, dört dörtlük bir siyasetçi ve halk adamıdır. 25 Haziran sabahı, Allah'ın izniyle, güzel günler göreceğiz, güneşli günler. Motorları maviliklere süreceğiz. Biz Haziran'ları severiz, bahar gelecek memleketimizin dağlarına." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 17:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83