Çorbacı: Yerel seçimin favorisi CHP'dir

Parti binasındaki toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, yaklaşan yerel seçim ile ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi gelişmelerin yoğun şekilde tartışıldığını söyledi. Çorbacı, “Genel bir değerlendirme yapacak olursak emeklilikte yaşa takılanların umudu maalesef iktidarın açıklamaları ile sona erdi.

Çorbacı: Yerel seçimin favorisi CHP'dir
 Parti binasındaki toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, yaklaşan yerel seçim ile ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi gelişmelerin yoğun şekilde tartışıldığını söyledi. Çorbacı, “Genel bir değerlendirme yapacak olursak emeklilikte yaşa takılanların umudu maalesef iktidarın açıklamaları ile sona erdi.

Fındık üreticilerinin feryadı AK Parti duvarına yapışıp kalmıştır. ABD’li papazı bırakan mahkemenin kararına saygı duyun diyen iktidar mensupları andımız yasağını kaldıran mahkemeyi tartışmaya açmıştır. Üstüne basa basa tekrar ediyorum. ABD’li papazı bırakan mahkemenin kararına saygı duyun diyen iktidar mensuplarının andımız yasağını kaldıran mahkemeyi tartışmaya açmışlardır.

banner111

Son 15 gündür papaz ve Kaşıkçı’nın tartışmalarına kilitlenen ülkenin iç sorunlarına ne zaman döneceği merak etmekteyiz. Ağır ekonomik koşulların kış koşullarıyla birlikte hissedileceğini öngörmemek mümkün değilken, önümüzdeki yıl itibari ile emekliye, asgari ücrete, çalışanlara ne kadar zam yapılacak? CHP olarak merak etmekteyiz. Yerel seçimleri genel gidişattan ayrı tutmak siyasetin doğasına aykırıdır.

Ülke tüm seçmenlerin önümüzdeki seçimlerde iktidara bir kırmızı kart göstereceğini ve uyarıda bulunacağını diliyor ve umuyoruz. Kötü gidişatın ve yerelden genele bir karşılığı mutlaka olacaktır.  Bir diğer gündemimiz ise, yerel seçimler ve muhtemel adaylardır. Geçtiğimiz Alanya’da yazılı ve görsel basının tek gündemi CHP Alanya belediye başkan adayları olmuştur. Adı partimizle anılan birçok basın yazılıp çizilmiştir. Bizim için önemli olan adı partimizle anılan isimler değil, adı partimizde anılan isimlerdir. Alanya örgütü olarak bu isimler kendi içimizde mutlaka tartışacağız. Yönetimimizle, delegelerimizle ve üyelerimizle en doğru kararı verip birbirimize kenetlenerek yola çıkacağız. Ekonomik şartların günden güne ağırlaştığı çarşıya, pazara ateşin düştüğü bir ortamda yapılacak olan seçimin favorisi CHP’dir. Bunun altını özellikle çiziyoruz. İltifat marifete göredir. 16 yıldır ülkeyi yönetenlerin marifeti ortadadır.  Halkımızın bunlara iltifat edeceğine ihtimal dahi vermiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83