DEV Anket! TBMM'ye CHP'den kim gitmeli?

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi. Alanya'nın en çok takip edilen ve okunan İnternet Gazetesi Alanya Adres milletvekili olarak görmek istediği ismi okurlarına soruyor.

DEV Anket! TBMM'ye CHP'den kim gitmeli?
24 Haziran erken seçimleri öncesi kamuoyunun merakla beklediği konu kimlerin milletvekili adayı olacağı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayları kimlerin olacağı kulislerde merak konusu oldu. CHP'de adaylığın yanı sıra yeni ilçe başkanı heyecanı da yaşanacak gibi duruyor.


İŞTE MUHTEMEL ADAYLAR...


CHP'de adaylık için Ali Takavut, Şefik Türktaş, Mehmet Can Karagöz, Murat Özçelik, Gökhan Sipahioğlu, Emine Keyaoğlu, Serdar Noyan, Atilla Emek, Hayati Bora ve Şengül Yeşildal isimleri geçiyor. Bu isimler arasından 1 veya 2 tanesinin aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.


TAKAVUT AÇIKLAYACAK


CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, milletvekili adaylığını açıklayacak. Takavut'un adaylığı ise CHP'de büyük değişime yol açacak. Parti içinden yeni bir CHP İlçe Başkanı seçilecek ve seçimler öncesi büyük değişim yaşanacak. 


ALANYA ADRES SORUYOR?


Alanya Adres okurlarına soruyor: TBMM'de Alanya'yı Milletvekili olarak MHP'den kim temsil etmeli?


Yaptığı anketlerde büyük başarı kazanan, Alanya Adres'in MHP anketine katılmak için tıklayınız...


Anket Linki:

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83