'HERKESİN İŞİ OLACAK'

Vatan Partisi’nin Alanya’dan aday gösterdiği milletvekili adayları Tahir Sertkaya ve Nuran Menteş partisinin bütün bölge milletvekili adaylarıyla Antalya’da tanıtım toplantısında buluştu. Dün gerçekleşen toplantı partinin bölge milletvekili adaylarını, yöneticilerini ve birçok partiliyi bir araya getirdi.

'HERKESİN İŞİ OLACAK'
Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. İl başkanı ve ilçe başkanlarının konuşmaları ardından milletvekili adaylarının tanıtımına geçildi. Günay Kutlu, Gülser Türkeli, Rauf Ergün, Hatice Mutlugün Özturan, Nihal Küpeli, Ahmet Sorkuç, Şerafettin Kılınçel, Sakine Saygın, Mustafa Çoban, Veli Akkuş, Tahir Sertkaya, Oğuz Karabayır, Nuran Menteş ve Osman Yılmaz Vatan Parfisi’nin milletvekili adayları olarak sırayla kürsüye davet edildi. Milletvekili adaylarının özgeçmişleriyle tanıtımı gerçekleştirilen toplantının son bölümünde Vatan Partisi’nin Seçim Bildirgeside kamuoyuna açıklandı. Seçim bildirgesinden bazı başlıklar ve açıklamarı şöyle:

'24 TEMMUZ’DA YENİ BİR DÖNEME GİRDİK'                   

7 Haziran 2015 seçiminde, sistemin güçleri, Amerika güdümündeki Bölücü Terör Örgütünü, Meclisin göbeğine yerleştirdiler. Meclis, tek bir yasa çıkaramadı, tek bir karar alamadı. Yeniden seçime gidiyoruz.

Ancak 24 Temmuz 2015 günü, Türkiye’nin önünde yeni bir ufuk açıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri, ABD’nin üzerimize sürdüğü Bölücü Terör Örgütüne karşı kapsamlı bir harekâta başladı.  AKP iktidarının PKK ile ortaklaşa yürüttüğü Açılım iflas etmiştir.

Türk Ordusu ve Polisi, bölücü teröre ağır darbeler indiriyor. Bu mücadele, “Saray Savaşı” değil, Vatan Savunmasıdır.

24 Temmuz, bir başlangıçtır. 21. Yüzyıldaki Vatan Savunmamızın başladığı gündür. Yurdun dört bir yanında Türk milleti vatan bütünlüğü için birleşiyor ve ayağa kalkıyor. Yüzbinler haykırıyor: “Meclis’te PKK istemiyoruz.”

Bugün yükselen Millî Hareket, 2013 Haziranında Gezi’de başlayan Halk Hareketinin devamıdır. Emekçi halk, şimdi daha geniş kitleler halinde mücadeleye giriyor. Sağcısı Solcusu vatan için el ele veriyor, omuz omuza yürüyor. Vatan Partisi, bu Millî Hareketi yine “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı altında birleştiriyor.

Ortadoğu ülkelerinin ABD’ye karşı direnişi başarı üzerine başarı kazanıyor. Bütün bölge ülkeleri ve Rusya, ABD’nin piyonlarına vuruyor. ABD, bu savaşı kaybetti. ABD’nin “kara gücü” olan Bölücü Terör Örgütüne karşı vatan savunmamız zafere ilerliyor.

Bu sürecin doruğunda, Türkiye yeniden Atatürk Devrimi rotasına girecektir. Bağımsız ve Demokratik Türkiye ufukta görünmüştür.

Hükümet halkın olacak.

Devlet milletin olacak.

Halk, örgütlü, özgür ve eşit olacak.

Herkesin işi olacak, herkes çalışacak ve üretecek.

Ayağa kalkan Al Bayraklı büyük milletin menzilinde bu özlemler bulunuyor.

'DEVLET VE MİLLET OLARAK TOPYEKÛN MÜCADELE'

Türkiye, artık devlet ve millet olarak, topyekûn mücadele dönemine girmiştir. Yüreğimiz, Edirne’den Hakkâri’ye kadar Mehmetçikle birlikte çarpıyor.

ABD’nin bileğimize, yüreğimize ve zihnimize taktığı zinciri kırmak, milletimizin gündemindedir. Atlantik ötesinden gelen tehditleri boşa çıkaracak gücümüz vardır ve başı dik yaşama yeteneğimiz de vardır.

Vatan Partisi, bu büyük mücadelede milletimizin ön cephesindedir. Türk Silahlı Kuvvetlerine, komutanlarımıza, Mehmetçiğimize, güvenlik kuvvetlerine, korucularımıza ve en başta milletimize güveniyoruz. Milletimiz ile Ordumuzun birliğini pekiştireceğiz.

Bu tarihsel süreçten zaferle çıkmak için, Kahraman Ordumuzu yönetecek Kahraman bir Hükümet kurmak, önümüzdeki esas görevdir.

Vatan Partisi, kararlılığı, birikimi, tecrübeli kadroları ve gençliğiyle göreve hazırdır. Milletimizden ülkemizi bütünleştirmek ve üretim ekonomisini kurmak için yetki istiyoruz.

CESUR OL, SANDIĞIN BAŞINDA VİCDANINI DİNLE

Bu bölücü ve batakçı düzenin partileri, 7 Haziran seçiminde seni de kendi çıkmazları içine sürüklediler. Oylarımızı, boş hayâllere, alışkanlıklara ve demokrasi yalanlarına kurban ettik.

Hiç düşünüyor musun, 7 Haziranda attığın oy neyi değiştirdi?

Yoksa sen de bu karanlık düzenin içinde çırpınıyor olmayasın?

İşte görüyorsun, “Açılım” dedikleri büyük ihanetin kanlı sonuçları ortada. Senin sorumluluğun yok mu?

Koalisyon cambazlıkları, Saray entrikaları, hepsi gözlerimizin önünde oynandı. Şimdi yeniden aynı oyunu sahneliyorlar.

Yarını düşün, yarın çok geç olmasın!

Yarınımızı güvence altına almak için, bugün Vatan Partisi’ne oy ver! 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83