HUTBEDEKİ O SÖZLERE SERT TEPKİ

Diyaneti densizlikle suçlayan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Osman Gülmez, "Ne onlar benim kardeşim, nede ben onların kardeşiyim. Peygamberimizin Hz. Hamza'yı katleden vahşiye söylediği gibi 'Seni gördükçe amcam aklıma geliyor. Uzak bir yerde dur" dedi.

HUTBEDEKİ O SÖZLERE SERT TEPKİ

 Dün Cuma namazına her kes gibi ezandan önce camiye girdiğini belirten Gülmez, "Ve vaiz Cemaata nasihatlarda bulunuyor ve nihayetinde kardeşlikten ve Türkmen dağındaki Bayır Bucak Türklerinden onların içinde bulunduğu hassas durumu kendince ifade etmeye çalışıp onların muhacir durumunda olduklarını ve bizlerin ensar olarak kardeşlerimizin yanında olunmasının inancın ve kardeşliğin gereği olduğunu ve zamanın kardeşlerimizin yanında madden yanında olunması dini bir vecibe olduğu ve diyanetin Şubat ayı boyunca devam edecek bir kampanya başlattığını bu kampanya ya herkes elinden gelenden fazlası ile yardımcı olmak gerektiğinin altını çizerek anlattı. Mutlaka benim gibi herkesten olumlu ama gecikmiş bir kampanya olduğu, elbette gün kardeşlerimizin yanında olma günü Hatta gün fedakarlık etme günü değil kadeşlerimiz için kendimizi feda etme günüdür kanati Cuma günününde Rahmeti ile gönüllerde bir başka tecelli etmişti bu telkinler. Taki sünnetler kılınıp iç ezandan sonra imamın minberden cuma hutbesini okuma vakitine kadar bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama imam efendi eline tutuşturulmuş resmi hutbesiyle O coşku yerini sukutu hayale imamın her cümlesinde, her satırında kıymetini ben de bitirmeye hatta camiden cuma namazını bile kılmadan çıkayım ikilemine kadar götürmeye yetmişti bile. İmam kardeşlikten dem vuruyor ama bir terslik vardı.Türkmenler benim ve sizin kardeşiniz evel Allah, güney doğuda Ezan susmasın,Bayrak inmesin,Vatan Bölünmesin,Milletimin birlik ve beraberliğine kast etmiş Vatan hainleri İle savaşan Askerim,Polisim tüm saydığım değerlere kendisi ve Ailesi adına Kendisini Feda ettiği gibi Ailesini , eşini,Çocuğunu, Anasını, Babasını ve tüm yakınlarının Yüreklerine Taş basmasına ve Geleceğine dair her bir yaşanmaya değer ne varsa nokta koyan kahramanlarımız ve aileleri Başımızın Tacı ve Elbette bizim kardeşlerimiz, evelallah burasıda tamam Şehitlerimizin emaneti olan geride kalan hepsi başımın üstünde yerleri vardır. ben de tezahürü Cuma namazının Bütün Uluhiyetini , Muhabetini silen cümleyi söylüyordu İmam şimdi beni Irkcılıkla suçlaya bilirsiniz hatta el insaf da diye bilirsiniz. 1 Kasım seçimlerinden sonra Güneydoğuda adı konulmuş bir savaş var ve burada görev yapan Adı Asker olsun, Adı Polis Olsun ve Orada devletin devamlılığı için canlarını feda eden tüm vatandaşlarıma PKK, KCK, HDP li Militanların Yanında orada yaşayan İnsanların Yardım ,Yataklık , Lojistik destek veren hatta onların oradaki varlığı Güvenlik kuvvetlerimizin elini kolunu bağlanmasına rağmen, aman onlar zarar görmesin diye kendi canlarını tehlikeye atmış olmaları cabası olan bu sürü benim nasıl kardeşim olabilirdi. 

banner111
Benim tepkimin sebebi. Beni kimle kardeş ilan ediyordu Diyanet ?
Bunlar değilmiydi terör örgütü ile kaosun yaşandığı O topraklarda yaptıkları haince tüm pilanların hasır altı edilmesine Üç maymunu oynayan bu kahpeliğe göz yuman bunlar değilmiydi ve tüm bu mayınlar ,bombalar, tuzaklar bunların evlerinin önüne tuzaklanmamış mıydı, hani İmamın eline tutuşturulmuş o kağıt parçasında benim kardeşim diye lanse edilen ve benden ve sizden pamuk ellerinizi onlar içinde ceplerimize atmamızın bir kardeşlik borcu olduğunu acite ederek ifade edilmesi beni zıvanadan çıkaran işte bu cümleydi .
Diyanet bizden Askerimi Katleden,Polisimi Katleden,onların ailelerini param parça eden ve onlara destek olan askerime,polisime küfür eden burada ne işiniz var burası kürdistan diyenlere. Bu kaosun kaynağı eşkiya kadar onlarında paylarının olduğunu her kesin bildiği bu hainler için nasıl yardım etmemi bekler. Devlette biliyor bizde biliyorken bunlar nasıl benim kardeşim olabilir ki.
Özel harekacı Asker,Polisimiz  sıkıştıkları yerden kurtardıkları bu insanlıktan nasibini almamış mahuk sürüsü kameraları görünce PKK'nın kendilerine yapılan yaşadıkları sıkıntının sebebinin Pkk olmadığı onlara sarf edilmiş tek bir söz ağızlarından çıkmazken . Çıkan kelimelerde acilen barış olması gerektiğini vurgulayan  Devlet katlediyor idasında bulunan bu sürünün benim veya sizin kardeşiniz nasıl olabilirdi.
İmamın ifadesi ile bular terörden dolayı malları, canları heder olmuş Biz faşist Türkler bunları acilen ödüllendirmeliymişiz bunu da dini referanslarla ortaya koyması işin başka bir traji komik tarafıydı. Bir yanlışım varsa o yanlışı da kabul edip doğruyu da kabullenirim. ben sayayım varsa itirazınız onuda not edelim cevabını veririz.
Devlete vergi vermeyenler bunlar, Elektrik parası ödemeyen bunlar, Bankalardan kredi alıp ödemeyen bunlar,Batıdaki esnaftan mal alıp gel alabiliyorsan biz buradayız deyip milleti soyan bunlar, devlete karşı gelenlerin leşlerinin yanında Köpek gibi çenileyen bunlar , Askerime,polisime molotof,havai fişeklerle ,Taşlarla saldırıp canlarına kast eden bunlar değil mi ALLAH aşkına bir insaf sahibi cevap versin.benim Şehidimin arkasından zılgıt basıp halay çeken şerefsizler benim devletime katil yaftası ile saldıran bunlar değil mi Ülkemin bölünmesini isteyen Güney doğuyu kurtarılmış bölge TÜRK Askerve Polisini İşgalci olarak gören, Şanlı TÜRK Bayragımı gönlerden indirenler bunlar değilmiydi. peki diyanet başkanlığı benden hangi hak ve yetki ile para toplama cüretini gösteriyor ve bunlarla kardeş olduğumu söylüyor. anlaya bilmiş değilim.onlar asla benim kardeşim olamaz ve değiliz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 14:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83