İŞTE 3 PARTİNİN SEÇİM SLOGANLARI

İktidar partisi AKP seçmene "ilk gün" mesajı verecek, ana muhalefet partisi CHP birlik beraberlik vurgusu yaparken, MHP ise ülkenin geleceğine işaret edecek

İŞTE 3 PARTİNİN SEÇİM SLOGANLARI
Türkiye 5 ay arayla ikinci kez sandık başına gitmeye hazırlanırken, siyasi partiler de seçim stratejilerini, beyannamelerini, en önemlisi de sloganlarını netleştiriyor. 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Meclis'e giren 4 partiden AKP, aday tanıtım toplantısında, "İlk günkü aşkla" ve "Haydi Bismillah" sloganlarını öne çıkardı. AKP'nin sloganlarında, partinin "öze dönüş" politikasının etkisi görülürken, CHP ve MHP'nin sloganlarında Türkiye vurgusu yer alıyor.

CHP 'ÖNCE TÜRKİYE' DİYECEK

CHP'nin sloganı "Önce Türkiye" olacak. Fonda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Olursa bir şikâyet ölümden olsun" dizelerinin yer aldığı "Memleket isterim" şiirini okuduğu reklam filmi yayınlanmaya başlandı. Filmde seçmene "Önce insan" ve "Önce birlik" vurgusunun ardından "Önce Türkiye" mesajı veriliyor.

MHP'DEN GELECEK VURGUSU

MHP, "Ülkenin Geleceğine Oy Ver" sloganıyla seçmenin karşısına çıkacağını duyurdu. MHP lideri Devlet Bahçeli, milletvekili adaylarını ve seçim beyannamesini tanıtacağı toplantıyı 3 Ekim'de yapacak. Toplantıda, verilecek diğer mesajlar da açıklanacak. Partiler, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde farklı sloganlar kullanmıştı. AKP, "İstikrara oy verin" sloganıyla seçmen karşısına çıkmış, CHP "Milletçe alkışlıyoruz" sloganını kullanmıştı. MHP ise ana sloganını, "Bizimle Yürü Türkiye" olarak belirlemişti.
 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 15:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83