İyi Parti'den Cafer Uyar'a yeni görev

İyi Parti'den Cafer Uyar'a yeni görev
Ahmet Aydın ve yönetiminin görevden alınmasının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer’in Antalya il başkanlığı görevine getirilmesinden sonra partiyi kongreye götürecek il yönetim kurulu listesi açıklandı. İl yönetimine Alanya’dan MHP eski ilçe başkanı Cafer Uyar’da girdi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer yaptığı açıklamada özetle şu ifadeleri kullandı; "Bildiğiniz üzere 26 Eylül 2019 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin takdirleriyle Antalya İl Başkanı olarak atandım. Geçen bir aylık süre zarfında mümkün mertebe parti yöneticilerimizle, kurucularımızla, belli sebeplerle uzakta kalmış arkadaşlarımızla, kırılmış gönüldaşlarımızla, yarınımızın teminatı gençlerle, genel başkanımızın en büyük destekçisi kadınlarla ve Meral Akşener sevdalıları ile bir araya gelmeye çalıştım. Yaptığımız ziyaretler ve istişareler neticesinde bir il yönetim kurulu listesi oluşturdum. Bu listeyi hazırlarken tek hareket noktamız, Antalya’da birlik ve beraberliği en üst düzeyde nasıl sağlarız anlayışı oldu. Şubat ayında başlayacak kongreleri en sağlıklı şekilde gerçekleştireceğinden zerre tereddüdüm yok. Antalyamıza ve partimize hayırlı olması temennisiyle, hepinize saygılarımı sunuyorum."

İYİ Parti’nin 80 kişilik yönetim kurulundan Neşe Toker teşkilat başkanlığına, geçen dönem Ak Parti Antalya Büyükşehir belediye meclis üyesi olan Mehmet Başaran yerel yönetimler başkanlığına getirildi. Listede Alanya’yı ise 2007 - 2014 yıllarında MHP Alanya İlçe Başkanlığı yapan ve Milliyetçi Hareket Partisinden 2015 yılından yapılan 7 Haziran seçimlerinde Antalya’da 5’nci sıra Adayı olan Cafer Uyar temsil edecek. 
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, "Partimizin başarısı için elini taşın altına koymayı kabul eden tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. İlkbaharda yapılacak olan kongreye partimizi hazırlayacakları. Birlik beraberlik örneği bir kez daha görüldü. Antalya’da birlikteliğin devamı için il başarısı için üzerimize düşeni yapacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83