Karadağ'dan kongre mesajı

Karadağ'dan kongre mesajı
Cumhuriyet Halk Partisinin 37. Büyük Kurultayına kurultay delegesi olarak katılan CHP Alanya ilçe başkanı Çoşkun Karadağ Bir mesaj yayınladı.

Kurultaya çok büyük bir ilgi olduğunu ifade eden Karadağ, “Şu an Cumhuriyet Halk Partisinin 37. genel kurulundayız. Gerçekten çok büyük bir ilgi var. İkinci yüzyılın kadrolarını şu an Cumhuriyet Halk Partisi Seçmek üzere” diye konuştu.

Gençlerin ve kadınların parti meclisine büyük bir ilgi duyduğunu ifade eden Karadağ, “Parti meclisinde çok yoğun bir ilgi var ve bu ilgi de özellikle genç ve kadın adaylar dikkat çekiyor. İnşallah ikinci yüzyılda Cumhuriyet Partisi’nin iktidarını hep birlikte göğüsleyeceğimize inanıyorum” dedi.

Dün tekrar CHP genel başkanı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’na başarı dileklerini ileten Karadağ, “Genel başkanımızı dün seçtik bugünde parti Meclis üyemizi seçeceğiz. Genel başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. İktidar yürüyüşümüz yeniden başladı. Ben, ikinci yüzyıla iktidar olacağımıza kesinlikle inanıyorum” açıklamalarında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83