Kimi mitinge katıldı kimi sosyal medyadan destek verdi

CHP'nin İstanbul'da düzenlediği 'Adalet Mitingi' için bazı isimler İstanbul'a giderken bazıları ise sosyal medya üzerinden mitinge destek verdi.

Kimi mitinge katıldı kimi sosyal medyadan destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu 'Adalet Yürüyüşü', 'Adalet Mitingi' ile son buldu. Ankara'dan yürüyüşe başlayan binlerce CHP'li ellerinde taşıdıkları dövizler ve giydikleri tişörtleriyle İstanbul Maltepe'de buluştu. 

banner111
CHP Alanya İlçe Teşkilatı bu yürüyüş boyunca Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermişlerdi. Alanya'da bir yürüyüş düzenleyen ilçe teşkilatı, parti binası önünde 'Adalet Nöbeti' başlatarak Kılıçdaroğlu'na destek vermişlerdi. Alanya İlçe Teşkilatı son günde başkanlarını yalnız bırakmadılar. Maltepe'deki miting için Alanya'dan otobüslerle hareket eden CHP'liler yürüyüş son gününde partililer ile yürüyerek mitinge katıldılar. Mitingdeki büyük kalabalık arasında Kılıçdaroğlu'na destek veren CHP Alanya ilçe Teşkilatı üyeleri partilerine olan desteklerini de göstermiş oldular. 

GİDEMEYENLER NE YAPTI?

İşleri ve çeşitli sebelerden dolayı 'Adalet Mitingi'ne katılamayan CHP sevdalılar sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu'na destek verdiler. Miting alanından binlerce fotoğraf ve yanına iliştirilen destek notları Kılıçdaroğlu'na olan güvenlerini gösteren CHP'liler yürüyüş ve mitingin amacına ulaştığını düşündüklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83