KURTOĞLU: ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü önceki gün Ankara'da, dün Diyarbakır'da bugünde Sur’da gerçekleşen hain saldırılar sonucu şehit olan askerler ve vatandaşlar için bugün Cuma Pazarı'nda "Bölücü Teröre Karşı Topyekün Ayaktayız" başlığıyla protesto eylemi gerçekleştirdi. Çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı eylemde teröre lanet okundu. “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Cumhuriyet Devrimi Kazanacak, Kahrolsun ABD ve İşbirlikçi PKK, Ya İstiklal Ya Ölüm Tam Bağımsız Türkiye” sloganları atan kalabalık gruba çevreden geçen vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

KURTOĞLU: ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ

 Eylemde açıklama yapan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu 'Ülkemizi bölemeyeceksiniz, yaptığınız saldırılar alçakçadır. Kazdığınız hendeklere gömüleceksiniz. Her şey apaçık ortada. Karşımıza çıkan bu milli meselede dar parti kalıpları içinde olamayız. Hangi parti ve siyasi düşünceden olursak olalım Milletimiz ve Devletimizin bekası ön planda tutulmalıdır. ABD ve İsrail Bölücü terör örgütüne hamilik yapıp lojistik destek sağlıyor.

CIA-MOSSAD ve Amerikan özel kuvvetleri fiilen PKK, PYD operasyonlarına katılıyor. PYD’yi açıkça benim kara gücüm diyor.mevcut AKP İktidarı sıcak para ekonomisi ile eli kolu bağlandığı için terörle yapılan mücadelede yalpalayabilir ve tekrar acılım denen bölünme sürecine girilebilir. PKK bölücü terör örgütü isteği olan “Türk” süz bölücü Anayasa yapma girişimleri de bunu göstermektedir. Bu duruma, ancak sıcak para ekonomisi ile esir alınmamış Milli hükümet sonuna kadar cepheden karşı çıkabilir. Böylece terörü bitirip ülkemizi düzlüğe çıkarabilir. O halde iktidarı ve muhalefeti ile bütün siyasi partilerin işbirlikçi olmayan hormonsuz Milli kadrolarının kuracağı Milli Hükümet derhal kurulmalıdır.Ancak bu suretle ülkemiz üreten ve birleşen, refaha yürüyen Türkiye haline getirilebilir.Başka çıkış görünmemektedir' dedi.

banner111
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle:

'Değerli Alanyalılar, Amerika ve İsrail taşeronu PKK Suriye kolu  YPG nin silahlı gücü HPG Tarafından  Alçakça ve Haince gerçekleştirilen saldırılarda Ankara ve Diyarbakır’da hedef alınan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinden Ankara’da sivil memur ve asker 29 kişi ölmüş 60 kişi yaralanmıştır.Diyarbakır’da Altı asker ölmüş bir asker yaralanmıştır.Yüreğimiz yanmaktadır.Türk milleti böyle hain ve alçak pusuların kol gezdiği dönemlerde hep vakur olmuş ve yüreğine taş basmasını bilmiştir.Acılarımızı yüreğimize gömüp Milletimiz ve devletimizin birliği ile ,bu şer ittifakının kökü kazınıp bitirilecektir. Kısa zamanda dost ,Düşman her kes Türk milletinin terörle teslim alınamayacağını görecektir.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Amerikan silahlı kuvvetlerin namluları ve İsrail şemsiyesi altında beslenip güçlenen Taşeron PKK , yan kuruluşları YPG ve HPG’ye 24 temmuz 2015 tarihin den itibaren bu tehlikeli gelişmelere ve teröre göz yumanlara Türk Silahlı kuvvetleri  dur demiş ve duruma el koymuştur ..O günden beri Vatan savunma düzleminde bölücü terör örgütü PKK . Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin namluları ile yüz yüze gelmiş ve kazdığı hendeklere gömülmüştür ..Hendekten kaçıp kurtulanların intihar eylemi dışında yapacağı bir alçaklık kalmamıştır.Ya teslim olacaklar ya da ihanetleri ile birlikte hendeklerde yok olup gideceklerdir. Kurtuluş savaşımızda ülkemizi işgal eden Yunan Kuvvetleri Mustafa Kemalin askerlerinden kaçarken nasıl yakıp yıkıp öldürdülerse bu alçaklarda bu gün bunu yapmaktadır. Onlar nasıl  denize döküldü ise bunlar da hendeklere dökülmektedirler..
 
Değerli vatandaşlar, kıymetli Alanyalılar, her şey apaçık ortada. Karşımıza çıkan bu milli meselede dar parti kalıpları içinde olamayız. Hangi parti ve siyasi düşünceden olursak olalım Milletimiz ve Devletimizin bekası ön planda tutulmalıdır. ABD ve İsrail Bölücü terör örgütüne hamilik yapıp lojistik destek sağlıyor. CIA-MOSSAD ve Amerikan özel kuvvetleri fiilen PKK ,PYD operasyonlarına katılıyor. PYD yi açıkça benim kara gücüm diyor.Mevcut AKP İktidarı sıcak para ekonomisi ile eli kolu bağlandığı için terörle yapılan mücadelede yalpalayabilir ve tekrar acılım denen bölünme sürecine girilebilir. PKK bölücü terör örgütü isteği olan “Türk” süz bölücü Anayasa yapma girişimleri de bunu göstermektedir. Bu duruma, ancak sıcak para ekonomisi ile esir alınmamış Milli hükümet sonuna kadar cepheden karşı çıkabilir. Böylece terörü bitirip ülkemizi düzlüğe çıkarabilir. O halde iktidarı ve muhalefeti ile bütün siyasi partilerin işbirlikçi olmayan hormonsuz Milli kadrolarının kuracağı Milli Hükümet derhal kurulmalıdır.Ancak bu suretle ülkemiz üreten ve birleşen, refaha yürüyen Türkiye haline getirilebilir.Başka çıkış görünmemektedir. Saygılar sunarız.'                            

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83