Nihayet! Muhtarın isyanı karşılık buldu

Nihayet! Muhtarın isyanı karşılık buldu
Muhtar Yusuf Boz’un Elikesik Yolu’na bariyer istemesi üzerine bugün İYİ Parti İlçe Teşkilatı bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Elikesik Mahallesi’nde geçtiğimiz gün akşam feci bir kaza yaşanmıştı. Kaza sonrası Elikesik Muhtarı Yusuf Boz adeta isyan etmiş ve yetkilileri göreve davet etmişti.

30 Kasım’da yaşanan bir kazanın ardından bariyer isteğinde bulunan Muhtar Yusuf Boz’un isteği yanıtsız kalmış ve geçtiğimiz günlerde aynı yerde bir kaza daha yaşanmıştı. Muhtar Boz kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Defalarca söylememize rağmen bir yetkili şuraya bir bariyer yapamadı. Yazıklar olsun. Bize mi diyeyim? Kime mi diyeyim? Bu isyanları ettik ama bir şey anlatmıyorum ya. İlla bu uçurumda biri ölecek, ondan sonra utana sıkıla yapılacak. Yazıklar olsun diyorum. Başka bir şey demiyorum. İnşallah bir ölümlü kaza olmadan hayırsever iş adamlarımızdan da yardım istiyorum. Buraya belki anasının, babasının hayrına yapabilirler. Devletimiz yapmıyor. Başka bir şey demiyorum” demişti.

İYİ PARTİ iNCELEMELERDE BULUNDU

Muhtar Yusuf Boz’un isyanı sonrası bugün İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı bölgeye gitti. İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Alper Arıkan ve yönetimi bölgede incelemelerde bulundular. Yapılan incelemeler partiden yapılan açıklamada, “Elikesik Mahallesi Muhtarımız Sayın Yusuf Boz'un haklı seslenişine istinaden bugün Alanya İlçe Başkanımız Sayın Alper Arıkan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Can Kamburoğlu, Alanya Belediye Meclis Üyemiz Sayın Alper Kan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte bahse konu alanda incelemelerde bulunuldu. Konu ilçe teşkilatımız tarafından ivedilikle Büyükşehir Belediyesine aktarılacak olup, sayın muhtarımız ve mahalle sakinlerine inşallah en yakın zamanda gerekli çalışmaların yapılacağı müjdesi verilecektir. Kaza geçiren vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadeleri kullanıldı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 21:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83