OBA'DA TÜRKTAŞ VE YEŞİLDAL'A BÜYÜK ŞOK

CHP'nin bugün Oba'da yapılan delege seçiminde Ali Takavüt'ün listesinden 40, Şevki Türktaş ve Yeşildal'ın ortak pembe listesinden sadece 5 isim delege olabildi. Yeşildal ile Türktaş'ın diğer mahallerdeki hezimeti ise daha büyük.

OBA'DA TÜRKTAŞ VE YEŞİLDAL'A BÜYÜK ŞOK

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresi öncesinde delege seçimleri devam ediyor. Delege seçimleri bugün Oba, Demirtaş, Kargıcak, Çıplaklı, Mahmutlar ve Tosmur mahallelerinde devam etti. Oba'da yapılan seçimlerde Ali Tekavüt'ün mavi listesi 40 delege alırken, Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'ın ortak pembe listesinden 5 isim delege seçilebildi. Kardeşi Şefik Türktaş'ın iki dönem Belediye Başkanlığı yaptığı Oba'daki delege seçimlerinde Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'ın pembe listesinin 40'a karşı sadece 5 delege alması dikkat çekiyor. Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'a gele şoku sadece Oba ile sınırlı kalmadı. Mahmutlar'da Ali Takavüt'ün mavi listesi 88, Şengül Yeşildal ve Şevki Türktaş'ın pembe listesi 25, Demirtaş'ta Ali Takavüt'ün mavi listesi 30,  Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'ın pembe listesi sadece 1, Kargıcak'ta Ali Takavüt'ün mavi listesi 8, Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'ın pembe listesi 1, Çıplaklı'da Ali Takavüt'ün mavi lsitesi 9, Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'ın pembe listesi 1 delege alabildi. 

banner111
Şuana kadarki delege seçimlerinde Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal'ın pembe listesinin büyük bir hezimet yaşaması dikkat çekerken, CHP kulislerinde ise 'Bu delege listesi ile Şevki Türktaş ve Şengül Yeşildal, Ali Takavüt'ün karşısına aday bile çkmamalı" yorumları yapılıyor. 
CHP'nin diğer mahallerde delege seçimleri devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83