'SEN İŞİNE BAK ÇAVUŞOĞLU'

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya Milliyetçi Hareket Partisi için "Milliyetçi geçinen bir parti" şeklinde konuşan AKP'li Mevlüt Çavuşoğlu'na sert tepki gösterdi. Başkan Kaya "Oslo'da, İmralı'da, Kandil'de ve Dolmabahçe'de PKK'nın karşısında diz çökeceksin sonra da Antalya'da da gelip Milliyetçilik taslayacaksın. Bu millet senin boş laflarını yemez. Geç bunları" dedi.

'SEN İŞİNE BAK ÇAVUŞOĞLU'
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun katıldığı seçim çalışmalarında "MHP ciddi oy kaybında. Milliyetçi geçinen bir parti gerektiği zaman fedakarlık yapmadı" sözlerine çok sert tepki gösterdi. Başkan Kaya, AKP'li Çavuşoğlu'na "Madem MHP ciddi oy kaybında ise neden bizi ağzından düşürmüyorsun. Bırak düşen veya çıkan oyun hesabını MHP'liler kendisi yapsın. Sen işine bak Sayın Çavuşoğlu. Biz kendi partimizin çalışmalarını yapar ve milletimize güveniriz. Sizin gibi vesayet altında yaşayarak Kaçak saraylara değil Türk Milleti'ne sırtımızı yaslar ve sadece bu millete hizmet etmeyi kendimize görev biliriz. Fedakarlık konusuna gelince, PKK'nın 10 maddesini kabul edip, MHP'nin Türk Milletinin lehine dört ilkesini kabul edemeyenler bize hiç fedakarlıktan, adaletten, dürüstlükten ve Milliyetçilikten bahsetmesin. Biz Milletimizin bekasına olan her şeye evet, her şerre hayır derken siz sadece PKK ve Öcalan'ın emirlerine evet deyip bu milleti ateşe attınız, ülkeyi bölünmeye ve parçalanmaya ittiniz. O yüzden yalan söylemeyi bırakıp bir kez de olsa gerçekleri bu millete açıklayın" şeklinde konuştu.

"Milliyetçiliği ayaklar altına aldık" diyen bir zihniyetin Türk Milleti'nin hayrına olan hiç bir çalışmayı yapamayacağını, bunun da 13 yıllık AKP İktidarında gözler önüne serildiğini söyleyen MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya "İmralı Canisi Öcalan istedi diye Okullarımızdan andımızı kaldıracaksın, Kitaplarımızdan Bayrak şiirini kaldıracaksın, Ülkemizin bir çok noktasındaki "Ne mutlu Türküm" yazılarını kaldıracaksın, Diyarbakır'da başka, Ankara'da başka konuşacaksın sonra da bize milliyetçilikten geçinen bir parti var ya diyeceksin. Bak Sayın Çavuşoğlu, bilmiyorsan öğren biz milliyetçilikten geçinmez o milliyetçiliği kanımızın son damlasına kadar yaşarız. Sizin gibi ayakkabı kutularından, kısık sesle konuşarak sıfırladın mı diyenlerden geçinmedik, hiç bir zaman da geçinmeye de niyetimiz yok. O yüzden hem adı hem de tüm mensupları tepeden tırnağa vatan ve millet sevdalısı olan bizim partimizin adını ağzına alıp sağda solda boş konuşmalar yapmak yerine kendi işine bakman tavsiyemizdir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83