'SÖZLERİM SAHTE ÜLKÜCÜLERİN ZORUNA GİTMİŞ'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, geçtiğimiz günlerde 'ülkücü var, ülkücüyüm diye geçinenler var' diyerek açıklamalarda bulunmuştu.

'SÖZLERİM SAHTE ÜLKÜCÜLERİN ZORUNA GİTMİŞ'
Haber: Buse ÇALIK

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, 'ülkücü var, ülkücüyüm diye geçinenler var' diye yaptığı açıklama sonrasında bugün 'bazı şahıslar geçenlerde yaptığım açıklamalardan dolayı rahatsız olmuşlar' diyerek, 'Bir çakal hükmü varsa, bir de bozkurt töresi var' dedi.
Ercan Uğur konuşmasına şöyle devam etti:

'Her yere mavi boncuk dağıtarak, siyasi rant ve makamını davasından ve teşkilatlarından daha önce tutan, Sözde Ülkücüleri temsilen Belediye Meclisine yazılan, kimine Göre zibidi, kimine Göre zübük, işe yaramaz kurt görünümlü çakallar, sağı solu arayıp bizleri dizginlemesi için telefonlar açıyormuş.'

'KURT POSTU GİYMİŞ, BOZKURT OLAMAMIŞSIN'

'Çok kıymetli çapsız bey kardeşim, sen kurt postunu giymişsin ama, maalesef bozkurt olmanın şuurunu anlayamamışsın. Bir Ülkücü asla senin gibi koltuk altına girmez, boynunda tasma izi taşımaz.

'İSTEDİĞİMİZİ ALANA KADAR ŞİDDET SEVİYESİ ARTACAK!'

Bizi dizginletmekten bahsedenler halt ederler. Siz böyle yapmaya devam edin, daha çok kaynayacak bu kazan, Ülkücüler hak ettiklerini alana kadar, şiddet seviyesi gittikçe artacak ve asla da durmayacak !

'BOZKURTLARIN NEFESİ DAİMA ENSENİZDE'

Biz gerçek ülkücülerin, bu davaya gerçekten emek verenlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Şahsım ve teşkilatlarım, ülkücülerin ve Alanya'nın son sözü son yumruğu olacak! Kazanan sizin cepleriniz, makamlarınız değil, ülkücü tavır, bozkurt duruşu olacak ! Açık İhtardır; bozkurtların defesi daima ensenizde!'





Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83