SÜMER GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘İçten Siyaset’ programına katılarak gençlere teşkilatlanmayla ilgili tecrübelerini anlattı.

SÜMER GENÇLERLE BULUŞTU

 AK Parti Kepez Gençlik Kollarının geçtiğimiz ay ilkini düzenlediği ve her ay bir konuğu gençlerle buluşturduğu ‘İçten Siyaset’ programının bu ayki konuğu, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer oldu. Siyasete başladığı ilk günden il başkanı olduğu sürece kadar siyasi yaşamını gençlerle paylaşan Sümer, genel ve yerel siyasete ilişkin gençlerden gelen soruları da cevapladı.

banner111
“AK PARTİ GERÇEKLEŞTİREMEYECEĞİ HİÇBİR SÖZÜ VERMEZ”

Antalya’da arttırılan oy oranlarında gençlerin büyük desteği olduğunu söyleyen Sümer, “Gece gündüz demeden ülkemizin ve şehrimizin geleceği için çalıştınız. AK Parti çatısı altında siyaset yapan hiç kimse bugüne kadar içten pazarlıklı olmadı. Sadece seçim dönemlerinde halkın yanında olan, gerçekleştiremeyeceği vaatlerde bulunan siyasilerden olmadık. Halkımız şunu biliyor. AK Parti gerçekleştiremeyeceği hiçbir sözü vermez. Şükürler olsun 14 yıldır iktidarda olan bir parti olarak verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“BAŞKANLIK SİSTEMİ UYGULANIYOR”

Gençlerin Başkanlık Sistemi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Sümer, ”Ülkemizin öncelikle yeni bir Anayasa’ya ihtiyacı var. Yeni anayasa yapılırken, yönetimle ilgili sistem değişikliği de gündeme gelmelidir. Dünyanın gelişmiş birçok ülkesinde Başkanlık sistemi uygulanıyor. Parlamenter sistemin uygulandığı ülkeler ise bu sistemi ciddi ciddi sorguluyor. Başkanlık sistemi, koalisyonların olmadığı, uzun süreli hükümetlerin görev yaparak, daha hızlı büyümenin sağlanacağı bir modeldir” dedi.
AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’de ve Antalya’da yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Sümer, Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların kat kat fazlasının AK Parti iktidarları döneminde yapıldığını söyledi. Gençlerin sorularını da cevaplayan Sümer, terörle mücadelenin terörün kökü kazınana kadar devam edeceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83