SÜMER: İKİNCİ YARI BAŞLIYOR

AK Parti'nin icraatlarını ve geleceğe yönelik planlarını anlatan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, "İstikrarın devamı için Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte ikinci yarı başlıyor" dedi.

SÜMER: İKİNCİ YARI BAŞLIYOR
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Berberler Odası ve SS Antalya Yeni Muratpaşa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Uzun ve yönetimiyle biraraya geldi.

2023 hedeflerine ulaşmak için hayata geçirilen projelerle Türkiye'nin tüm dünyanın dikkatini çektiğine vurgu yapan Sümer; "Avrupa'nın en büyük hava alanı olacak İstanbul'daki 3. Havaalanı, Pekin'den Avrupa'ya uzanacak hattın bağlantı noktası olan 3. Boğaz Köprüsü ve daha birçok projeden rahatsız olan kesimler bunları engellemek için elinden geleni yapıyor" dedi.

Komşumuz olan bir çok ülkede patlak veren iç karışıklıklara rağmen Türkiye ekonomisinin istikrarını korumayı sürdürdüğünü belirten Başkan Sümer, AK Parti'nin ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu söyledi. Sümer "AK Parti'nin 1 Kasım Seçim Beyannamesi'nde Esnaf ve Sanatkarlarla ilgili faizsiz kredi desteği, 8 bin TL'ye kadar olan kazançlardan vergi alınmaması, sembolik kira bedelleriyle iş yeri ve fabrika binaları gibi birçok projemiz var. 1 Kasım'dan sonra uygulayacağımız projelerle esnafımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Berberler Odası ve SS Antalya Yeni Muratpaşa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Uzun da, esnaf olarak gündemi yakından takip ettiklerini, AK Parti'nin sorunların çözümüne yönelik atmış olduğu adımların yanında olduklarını belirtti. Üyelerine en iyi hizmeti vermek için kredi kefalet kooperatifini kurduklarını belirten Uzun, bu süreçte kendilerine verdiği destekten dolayı İl Başkanı Sümer'e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83