Takavut'a yüzde 51 teşekkürü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'la görüştü. Kılıçdaroğlu referandumda alınan yüzde 51 oy oranı için Takavut'a teşekkür etti.

Takavut'a yüzde 51 teşekkürü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Teşkilatı önderliğinde, Antalya'nın 19 ilçesinin ilçe başkanları, kadın kolları başkanları ve gençlik kolları başkanları Ankara çıkarması yaptı. Ankara'ya giden ekibin arasında CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'ta yer aldı.

CHP'li Antalya heyeti ilk olarak Anıtkabir'e giderek Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşını ziyaret ettiler daha sonra ise CHP Genel Merkezi'ne gittiler. CHP Genel Başkanı haftalık olağan grup toplantısı öncesi başkanları kabul etti. 

Kılıçdaroğlu ile CHP'li heyet referandum sürecini ve 2019 seçimlerini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu Antalya'dan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Çalışmaların aynı ciddiyet ve özveri ile devam etmesini isteyen Kılıçdaroğlu bir de istek de bulundu. Referandum öncesi çalınan kapıların referandum sonrası tekrar çalınmasını isteyen Kılıçdaroğlu, "Oy veren veya vermeyen herkese ulaşarak teşekkür edin." dedi.

2019 seçimleri ile ilgili çalışmalara da start verilmesini isteyen Kılıçdaroğlu referandum da oluşan 'hayır' cephesinin bir arada tutulmasını ve 2019 seçimlerinde aynı kadro ile çalışma yapılmasını istedi. 


TAKAVUT'A TEŞEKKÜR

Alanya İlçe Başkanı, ziyaret esnasında Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir görüşme fırsatı buldu. Takavut, Alanya'da yapılan çalışmaları ve yüzde 51 'hayır' oyu aldıklarını Genel Başkana iletti. Alanya Adres'e açıklamalarda bulunan Ali Takavut, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Takavut, "Çok verimli bir ziyaret oldu. Hem referandumu değerlendirme hem de 2019 ile ilgili yol haritamızı çizmemizi sağladı Genel Başkanımız. Alanya'da yapılan çalışmaları kendisine anlattım. Yüzde 51 ile Alanya'da 'hayır'ın kazandığını söyledim. Genel Başkanımız Alanya'yı yakından takip ettiğini ve çok önemsediğini söyledi. Çalışmalarımız için bize teşekkür etti. Çalışmalara 2019 yılına kadar daha yoğun hız kesmeden devam etmemizi söyledi. Bende kendilerine destekleri için teşekkür ettim. Gerçekten çok olumlu bir ziyaretti" dedi.

Kılıçdaroğlu ile görüşen Antalyalı heyet geçtiğimiz günlerde Alanya'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve Antalya Milletvekili Devrim Kök ile de görüştüler. CHP'li başkanlar daha sonra gurup toplantısına katılarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinlediler. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83