TAKAVUT: BEN HEP HALKIN İÇİNDEYİM

"Ben ilçe başkanı olduktan sonra koltukta oturma sürem 10 saat olmamıştır" diyen CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, "Sürekli halkın içerisindeyim. Biz CHP'yi Alanya'da hak ettiği konuma getirmek için tüm gücümüzü sarf edeceğiz" dedi.

TAKAVUT: BEN HEP HALKIN İÇİNDEYİM

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Alanya basınıyla AGC Center'da kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Takavut, "Hem tanışma hem de kaynaşma adına düzenlemiş olduğumuz kahvaltıya hepiniz hoş geldiniz. Bu kahvaltının amacı basın mensubu arkadaşlarımızla yönetim kurulu arkadaşlarımızı bir araya getirip kaynaşma ve sohbet amacıyla düzenlendi. Bu kahvaltıda ister istemez ülkenin ve Alanya'nın gündeminde olan bazı konular da görüşülüyor, sohbet ediyoruz. Sizler sadece kahvaltılarla değil, çok şeyleri hak eden basın emekçilerisiniz. Sizin de çeşitli çalışmalar karşısında bir araya gelerek elde etmek istediğiniz haklar olabilir. Bizler her zaman siz basın emekçilerinin yanındayız, yanında olacağız. Sizler görmeyen gözler, işitmeyen kulaklarsınız. Bu nedenle sizlere çok önem veriyoruz" dedi. 

banner111
'ARTIK HERŞEYİ KONUŞABİLECEĞİZ"

Konuşmasına devam eden Takavut, "Tabi ki burada size düşen en önemli görev şu. Ben bunu kendi adıma söylüyorum, bilgilendirmenin doğru olması gerekir. Bilgi kirliliği hiçbir zaman hem basınımızda hem de kamuoyunda normal karşılanmaz. Geçen gün de bu olayı sizlerle konuştuk. Bilgi kirliliği olmadan sizin yaptığınız haberler kamuoyu tarafından sürekli kabul görecektir. Günümüzde olan güncel olaylar ve ülkemizdeki sıcak gelişmelerle ilgili daha sonraki zamanlarda biz size her türlü açıklamayı yapmaya hazırız. Hatta siz bana zaman zaman takılıyorsunuz. Kapalı kutuyu ne zaman açacaksınız diyorum. Artık sandık açıldı. Bundan sonra her şeyi konuşabileceğiz" dedi. 

'KOLTUKTA 10 SAAT OTURMADIM'

Ayak oyunları ile arkadan iş çevirmeyi bilmediğini söyleyen Başkan Takavut, "Düpdüzgün doğru bir siyaset yapmaya çalışıyorum. Bunu sizlerde iyi biliyorsunuz.  Ben ilçe başkanı olduktan sonra koltukta oturma sürem 10 saat olmamıştır. Sürekli halkın içerisindeyim. Tüm STK'ları ziyaret ediyoruz. Onların sorunlarını konuşuyoruz. Biz CHP'yi Alanya'da hak ettiği konuma getirmek için tüm gücümüzü sarf edeceğiz. İnşallah başarırız. Bu başarıda sizlerin de katkısı olacak. Sizler bizim güzel çalışmalarımızı kamuoyuna aktardığınız zaman bunu halkımızda takdirle karşılayacaktır" diye konuştu. 

Takavut, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 18:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83