Takavut'tan flaş istifa açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, 24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimlerde CHP'den Antalya milletvekili aday adayı olmak için yarın görevinden istifa ediyor.

Takavut'tan flaş istifa açıklaması!

9 Aralık 2017 tarihinde Alanya Kültür Merkezi'nde yapılan ilçe kongresinde CHP İlçe Başkanı seçilen Ali Takavut, seçimlerin 2019 Kasım ayında 2018'in 24 Haziran'da alınmasının ardından aday adaylığı için düğmeye bastı. Yönetim kurulu üyeleri ile istişaresini yapan ve onay alan Takavut'un partililerle vedalaşmaya başlayıp helallik istediği, yönetim kurulu üyelerinin de desteğiyle görevinden yarın itibariyle istifa edeceği öğrenildi.

YARIN AÇIKLAYACAK


banner111
Bugün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Takavut, istifa sorusuna şu ynaıtı verdi, "Bu konuyla ilgili yarın toplantımız var. Şu anda arkadaşlarımızla toplantı halindeyiz, görüşüyoruz bu konuları. Yarın sizinle bu konuda detaylı bir şekilde konuşuruz. Benim durumla ilgili konuşuyoruz. Hatta parti içerisinde kim gelecekse, ilçe başkanı kim olacaksa örgüt kendi içerisinde karar verecektir buna. 

Alanya'dan bir adayın milletvekili adaylığı için üst sıralara gireceğini düşünüyor musunuz? sorusu üzerine ise Takavut, "Düşünüyorum. Çünkü çok büüyk bir eksiklik Alanya'dan bir adayın olmayışı. Alanya'dan bir adayın olması Alanya'ya bir heyecan getirecektir.Bir enerji ve sinerji getirecektir ki bu eksikliği biz kendimizde yaşıyoruz. Ben de 42 yıldır Alanya'da yaşayan biri olarak bu eksikliği bende hissediyorum. Alanya'da sadece Ali Takavut değil başka kim gidecekse gidip seçilmesi Alanya için iyi olacaktır. Anlatmama gerek yok 300 bin nüfuslü bir yer temsil edilemiyor. O nedenle bunu da kesinlikle istiyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83