Takavut'un yerine Sefa Çorbacı geldi

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı oldu. 27 Dönem Antalya Milletvekili seçilmek için geçtiğimiz günlerde istifa eden Ali Takavut’un yerine Sefa Çorbacı ilçe başkanı seçildi.

Takavut'un yerine Sefa Çorbacı geldi
Parti binasında ilçe başkanını belirlemek için yapılan seçimde Mehmet Okyanus ile Sefa Çorbacı yarıştılar. İlk turda yapılan seçimde 15 yönetim kurulu üyesi yeni ilçe başkanını belirlemek için oy kullandı.  İlk turda Okyanus ve Çorbacı’ya 7’şer oy çıkarken 1 oy ise boş çıktı. 10 dakikalık aradan sonra gerçekleştirilen ikinci tur seçimde Çorbacı 8 oy alarak CHP İlçe Başkanı seçildi. Okyanus ise 6 oy aldı.

Başkan seçilmesinin ardından önce Okyanus’a sarılan Çorbacı, “Mehmet (Okyanus) abi benim 10 yıldır dostum. Yakınen en ufacık bir tartışmamız dahi olmadı. Bunu Alanya kamuoyunun bilmesini isterim. Demokratik bir yarış halinde yönetim kurulu üyelerimiz kararlarını verdi. İlçe başkanı olarak ben seçilmiş olabilirim ama buradaki 16 yönetim kurulu üyemiz hepimiz birer ilçe başkanıyız. Önümüzdeki milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde el ele vereceğiz. İlk Okyanus’u tebrik etti. İlk ona sarıldım. Bizim aramızda hiçbir zaman ayrı gayrı olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Demokratik bir yarıştır. Kazanan CHP olmuştur” dedi. Okyanus da, “Partimize hayırlı olsun. Çorbacı’nın eşliğinde 16 kişilik yönetimle sonuna kadar arkasında olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83