'TATİL YOK ÇALIŞMAYA DEVAM'

Bütçe görüşmeleri sonrası meclisin bir hafta ara vermesiyle Antalya’da çalışmalarına devam eden Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçeleri ziyaret etti.

'TATİL YOK ÇALIŞMAYA DEVAM'

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, bütçe görüşmeleri sonrasında bir hafta ara verilen meclis çalışmalarının ardından Antalya’da çalışmalarını sürdürdü. Alanya, Korkuteli, Manavgat ve Finike ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Enç, istişare toplantısı gerçekleştirdiği teşkilat mensuplarıyla birlikte çeşitli programlara katıldı.

banner111
'ALANYA'DA KADILAR BİR ARAYA GELDİ'

Geçtiğimiz hafta sonu Alanya’da kadın kolları teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Enç, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi ve çözümünde yardımcı oldu. Alanya ilçesinde esnaf ziyareti de yapan Enç, “Biz Ak Parti olarak sadece seçim döneminde değil, her zaman halkımızın yanındayız. Sorunları çözmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

'KORKUELİ'DE İLÇE TOPLANTISI'

Korkuteli ilçesinde ilk olarak kadın kolları teşkilatı ile istişare toplantısı yapan Milletvekili Enç, ilçe danışma meclisi toplantısında terörü lanetledi. Orman Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden Enç, çalışmalarına merkezde devam etti.

'ANTALYA'DA YOĞUN GÜNDEM'

Ak Parti İl Teşkilatı ve il kadın kolları yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantıları gerçekleştiren Enç, daha sonra il binasında görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya geldi. Ertesi gün Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen City Expo Antalya 6. Şehircilik Teknoloji Fuarı’nın açılışına katılan Enç, Mardin Nusaybin’de şehit olan Özel Harekat Polisi Kazım Esmer’in cenaze törenine katılarak, evine taziye ziyaretinde bulundu.

'MANAVGAT'TA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ'

Manavgat ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Enç’in, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konu yine terör oldu. “Bedeli ne olursa olsun, hükümet olarak terörün sona erdirilmesi konusunda kararlıyız” diyen Milletvekili Enç; “Birinci gündemimiz ulusal güvenliktir. Meclis’te terörle mücadele konusunda çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Terör örgütü ile birlikte hareket eden HDP’li vekiller için fezlekeler meclise geldi. Meclis’te karar verilecek. Bu konuda grup kararı alamıyoruz, herkes bireysel hareket etmek zorunda. Dokunulmazlıkları kaldırıldıktan sonra yargılanacaklar” diye konuştu.

ŞEHİTLERİ ANMA VE BAŞKANA TAZİYE ZİYARETİ

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri dolayısıyla sabah erken saatlerde Uncalı Şehitliği’ni ziyaret eden Milletvekili Enç, daha sonra Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’nun vefat eden babası için taziye ziyaretinde bulundu.



Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83