Toklu'dan Alanya'nın iki mahallesine müjde

Toklu'dan Alanya'nın iki mahallesine müjde

Aliefendi Mahallesine 12 Derslik Özel Eğitim Anaokulu ve Demirtaş Mahallesine 8 Derslik Anaokulu kazandırılıyor.

Ak parti Hükümeti Alanya'ya yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Alirfendi ve Demirtaş Mahallelerine yapılacak okulların ihale tarihi belli oldu, müjdeli haberi Başkan Toklu duyurdu. Toklu; "Halkımızdan gelen talep doğrultusunda ve girişimlerimiz neticesinde Aliefendi Mahallemize 12 Derslik Özel Eğitim Anaokulu, Demirtaş Mahallemize ise 8 Derslik Anaokulu projemizin ihale tarihi belli oldu, 05.07.2023 tarihin ihaleleri yapılacaktır." dedi.

EĞİTİMİ DAHA GÜÇLÜ BİR DÜZEYE ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Şehrin eğitimini daha güçlü bir düzeye ulaştırma noktasında yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Toklu, "Alanya'mızın eğitimini daha güçlü bir düzeye ulaştırmak için yoğum çalışmalarımız devam ediyor. Bu neticede de Ali Efendi ve Demirtaş Mahallelerimize kazandıracağımız bu yeni okullarımız şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli yatırımımızın kazandırılmasında emeği bulunan başta önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na, İl Başkanımız Sn. Ali Çetin'e ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.

banner111

DEMİRTAŞ’A ANAOKULU MÜJDESi 
 Ak parti ilçe başkanı yüksek mimar Mustafa Toklu yaptığı açıklama da “Demirtaş mahallemize kazandıracağımız ana okulu sayesinde oradaki minik öğrenci kardeşlerimiz daha konforlu bir eğitim alma fırsatına kavuşacaklar” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83