Toklu'dan Ankara çıkarması

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı ve ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bülent Adil Taşbaş Ankara'ya çıkarma yaptılar.

Toklu'dan Ankara çıkarması
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bülent Adil Taşbaş Ankara'da bir dizi ziyarette bulundular. Ankara çıkarmasına Ak Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş'te katıldı. 

Toklu ve Taşbaş Ankara'da ilk olarak TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ile buluştular. Daha sonra ise TOKİ Daire Başkanı Ertuğrul Kurt'un konuğu oldular. Bulut ve Kurt ile yapılan görüşmelerde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin fiziki olarak nasıl daha fazla iyileştirilebileceği konusu masaya yatırıldı. 
İkili daha sonra Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz ve Hizmet Alımları Planlama Dairesi Başkanı Hüseyin Dalgalı ve Sağlık Bakanlığı Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanı Uzm Ecz. İrem Mühürcü ile bir araya geldiler. 

Alanya'nın sağlıkta gösterdiği gelişimin nasıl daha iyiye götürülebiliceği konusunun gündeme getirildiği ziyaretlerde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin şartlarının daha da iyileştirilmesi konuşuldu. Ziyaretlerde ayrıca hastanenin akademik personeli, sağlık uzmanları ve doktorları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. ALKÜ'deki tıbbi cihazların sayısının artacağının sözünü alan Toklu cihaz teminlerinin en kısa sürede yapılacağını belirtti.

BAKAN YARDIMCISI TOKLU VE TAŞBAŞ'I AĞIRLADI

Ziyaretlerine devam eden Toklu, Taşbaş ve Kiriş Sağlık Bakanlığı'nda; Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ile bir araya geldiler. Bakan Yardımcısı Güven, ziyaretleri için Toklu ve Taşbaş'a teşekkür ederken, ALKÜ'nün gelişimini yakından takip ettiklerini, ihtayaçları kısa sürede tamamlamak istediklerini belirtti.
Ziyaretlerin bir hayli yararlı geçtiğini belirten Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Sayın Başhekimimiz Bülent Adil Taşbaş Bey ile birlikte Ankara'da önemli ziyaretlerde bulunduk. Son yıllarda özellikle ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılması ile çağ atlayan Alanya sağlık hizmetlerini bir adım daha ileriye nasıl götürebilirizin cevabını aradık. İhtiyaçlarımızın en kısa sürede tamamlanacağının sözünü aldık. Alanya halkına şimdiden hayırlı olsun. Bizleri gayet güzel ağırlayan herkese de teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83