Toklu'dan safari kazasıyla ilgili önemli açıklama

Toklu'dan safari kazasıyla ilgili önemli açıklama

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 1 kişinin hayatını kaybettiği safari kazası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, turistleri taşıyan safari aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak uçuruma yuvarlandığı kaza ile ilgili sosyal paylaşım sitesi üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

banner111

Toklu yaptığı paylaşımlarda özdenetimin ve güvenlik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı. Başkan Mustafa Toklu, "Bugün yaşanan talihsiz safari kazasından hepimiz için dersler çıkarmak söz konusudur. İlk olarak sorumlu tüm kurumların bu alandaki denetimlerini arttırması gerekmektedir. Ancak denetimlerin önemli olduğu kadar özdenetim de çok önemlidir. Sektörlerdeki herkesin kendini geliştirmesi ve kurallara uyması gereklidir. Misafirlerimize hizmet veren ve buradan ekmek kazanan bu gibi sektörlerdeki herkesin kendini geliştirmesi ve kurallara uyması gereklidir. Birçok ülkeden misafirin ağırlandığı Alanya'mızda şehrin huzurunu bozacak, keyfini kaçıracak hiçbir olumsuzluğa müsaade edilmemelidir. Herkes Alanya’nın marka değerini korumak için üzerine düşeni yapmalıdır. Markalaşmak ve istikrarı korumak ancak ve ancak şehrin huzurunu ve disiplinini muhafaza etmekle olacaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83