TOPYEKÜN MÜCADELE ÇAĞRISI

Vatan Partisi bayramın 2. günü parti binasında bayramlaştı.

TOPYEKÜN MÜCADELE ÇAĞRISI

 Buluşma sonrası basına açıklamalarda bulunan ilçe sekretri Evren Kurtoğlu sözlerine başta şehit aileleri olmak üzere milletimizin bayramını kutluyoruz diyerek başladı. Zor günlerden geçtiğimizi belirten Kurtoğlu “ El birliğiyle bu zor günleri atlatacağız. Milletimize söz veriyoruz aydınlık günlere ulaşacağız” dedi. Biz verdiğimiz sözlerde üstümüze düşen kısmını yapıyoruz ve halkımızı en doğru bilgiye ulaştırma çabamız her zaman sürecek diyen Kurtoğlu “Bundan 3 ay önce bölgemizi etkileyen Rus uçağının düşürülmesi sonrası çalışmalarımızda Rusya kapısını açacağız, krizi çözeceğiz demiştik. Kamuoyu oluşturulmasında elimizdeki bütün imkânları kullanarak, canlı yayınlar yaparak, bölgemizin sorunlarını haberleştirerek halkımızın sesi olduk” dedi. Ülkemizi ve bölgemizi etkileyen sorunların çözümünde önlerine yeni görevler koyduklarını belirten Kurtoğlu, Devlet ve Milletçe Topyekûn Mücadele sloganıyla partilerinin önümüzdeki dönem programını anlattı. İlçe sekreteri “Teröre Kesin Çözüm için Milli Dayanışma Programını hayata geçirmek amacıyla bütün vatandaşlar göreve çağlıyoruz “ dedi. Yapısal sorunlara çözüm, bölge ülkeleriyle olan sorunlara çözüm, teröre çözüm ve ekonomik sorunlara kesin çözüm getirecek olan programımızı sizlere sunuyoruz diyen Kurtoğlu’nun kamuoyunda sunduğu program metni şu şekilde:

banner111
Bugün Türkiye, millet ve devlet olarak ABD emperyalizminin bombalarına göğüs germektedir. Ordumuz, Polisimiz ve Köy Korucularımız, Bölücü Terör Örgütünü Yüksekova’dan Nusaybin’e kadar hendeklere gömmüştür. PKK ile birlikte ABD’nin planları da hendeklere gömülmüştür. Artık Vatan Savaşımızın ağırlığı, güney sınırımızdadır. Bölücü ve yobaz terör örgütleri Suriye’nin ve Irak'ın kuzeyinde üslenmiş bulunuyorlar. ABD ve İsrail’in bu örgütleri kullanarak Barzanistan’dan Doğu Akdeniz’e uzanan bir koridor açma ve orada bir devletçik oluşturma girişimi, Türkiyemiz için öncelikli tehdittir. Küresel boyuttaki bu tehdit, sıradan tavırlarla durdurulamaz. Vatan bütünlüğümüz için, devlet ve milletçe topyekûn mücadele zamanı gelmiştir.

Ülke Çapında Kampanya

Vatan Partisi, teröre karşı kesin sonuca ulaşmak için, ülke çapında kampanya başlatmıştır. Milletimizin Birliği, Vatanımızın Bütünlüğü, Yurtta Barış ve Komşularla İşbirliği için harekete geçiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı bölücü teröre karşı kesin çözüm için devletçe ve milletçe topyekûn mücadeleye ve bu amaçla hazırladığımız Millî Dayanışma Programı’nı hayata geçirmeye çağırıyoruz.

Vatan Partisi'nin Millî Dayanışma Programı

1. Devletin ve milletin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. Vatan Savaşı veren Türk Ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak. ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.

2. Bölücü ve yobaz terörüne karşı Suriye, Lübnan, Irak, İran, Azerbaycan, Mısır ve Rusya ile işbirliği için, her düzlemdeki yapıcı faaliyetleri sonuca ulaştırmak. Batı Asya ülkelerinin her alanda ortak harekâtıyla Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör üslerini bütünüyle temizlemek. Güney sınırımızda ABD-İsrail Koridorunun açılması girişimini bozguna uğratmak.

3. Emperyalizmin bölünmeyi dayatan ekonomik tehditlerine karşı millî direnci güçlendirmek amacıyla Üretim Ekonomisinin kurulması için çalışmak. AKP iktidarının milletin büyük çoğunluğunu oluşturan emekçilerin ekonomik durumlarını zayıflatacak uygulamalarını önlemek.

4. Türk milletini Anayasadan çıkartmak, özerklik, cemaatlere yaşam tarzı özgürlüğü, müftülere nikâh kıyma yetkisi ve Başkanlık Rejimi gibi milleti bölen ve iç cephede çatışma kışkırtan girişimlerden vazgeçilmesini ve Atatürk Devrimi karşıtlığına son verilmesini sağlamak.

5. Bölücü Terör Örgütünü temsil eden HDP’nin derhal kapatılması ve bölücülük suçu işleyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlığının derhal kaldırılması için yasal süreçleri sonuca ulaştırmak.

6. Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail koridorunun açılması amacıyla kullanılan İncirlik üssünü ve Diyarbakır üssünü ABD uçaklarına ve askerine kapatmak.

Vatan Savaşından Millî Hükümete

Türkiye, karşılaştığı tehditlerden Büyük Çözümle kurtulacaktır. Vatan Savaşından Millî Hükümetle çıkacağız.
Türkiye, vatanını bütünleştirmek, üretim ekonomisine geçmek, çağdaş toplumu kurmak, yurtta ve Batı Asya’da barışı sağlamak için, Atatürk Devrimi rotasına girecektir. Her savaşta olduğu gibi gündem, kahraman olma gündemidir.
Vatan Partisi, kahramanların partisidir. Türkiye'nin bütün kahramanlarını Vatan Partisi'ne üye olmaya ve görev almaya çağırıyoruz. Devlet bağımsızlığı, vatan ve millet bütünlüğü, her türlü sınıf, topluluk ve kişi çıkarının üstünde, bütün milletimizin meselesidir. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz Türk milletiyiz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün milletimizi, siyasal partileri, sendikaları, meslek odalarını ve kitle örgütlerini, Türkiye Cephesinde sımsıkı birleştirmek için Vatan Partisi olarak görevimizi yerine getirme kararındayız.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83