Türkdoğan Alanya'daki motosiklet terörü hakkında konuştu

MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan bugün yaptığı açıklamada; hem geçtiğinmiz hafta sonu yapılan İl ve İlçe Başkanları Toplantısını hem de Alanya'nın gündemindeki konuları değerlendirdi.

Türkdoğan Alanya'daki motosiklet terörü hakkında konuştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın konuşması şu şekilde:

Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz hafta sonunda Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin katılımlarıyla, himayelerinde Türkiye genelinde bütün il ve ilçe başkanlarımızın da hazır bulunduğu ‘İl ve İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’nı Manavgat’a bağlı Side’deki Sueno Otel’de gerçekleştirdik. Bu anlamda MHP’nin özellikle önümüzdeki hem yerel seçim sürecini hem de cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendirdiğimiz, teşkilat faaliyetlerimiz konusunda istişarelerde bulunduğumuz, Genel Başkanımızdan emir ve talimatları aldığımız verimli bir toplantı yapılmıştır. Bu vesileyle de bizler Alanya İlçe Teşkilatı olarak; Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bey ile birlikte Alanyamızı temsil ettik toplantıda. Yine yönetici arkadaşlarımız, kadın kollarımız ve ülkü ocaklarımız da mevcut toplantı yerine hazır bulundular ve liderimizle bir kez daha temas etme şansına sahip olduk. O anlamda da Alanya ve Antalya teşkilatlarımız şanslı olan teşkilatlarımız diğerlerine nazaran. Son bir yıl içinde Sayın Genel Başkanımız beş defa Antalyamızı şereflendirdi. Bunun iki tanesi Alanyamıza gerçekleştirilen ziyaretler oldu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ve oluşacak olan milli mutabakat ittifakının nasıl şekillenmesi gerektiğini Sayın Genel Başkanımız anlattı bizlere. Ülkenin ve milletin bekası için, Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin sonsuza kadar var olması için bu milli ittifaka ihtiyaç var ve MHP teşkilatları da topyekûn liderinin emrinde, liderinin vereceği emir ve talimatlar doğrultusunda hareket etmek üzere tek ses halinde orada hazır bulundular. Bunu orada görmek bizler içinde son derece şeref ve onur vesilesi oldu. MHP’nin, Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu milli politikaları özümsemiş, arınmış son teşkilat üyelerini görmek bizleri mutlu etti, gücümüze güç kattı ve moral oldu. Bunu buradan özellikle belirtmek istiyoruz. 

AFRİN HAREKATI

Afrin’de hali hazırda devam eden Zeytin Dalı Harekâtıyla da ilgili birkaç hususu gündeme getirmek istiyorum. Zeytin Dalı Harekâtında geçtiğimiz hafta sonunda aynı günde 11 tane şehit verdik. Toplamda 21 tane şehidimiz oldu Zeytin Dalı Harekâtında. Bu vesileyle gerek Zeytin Dalı Harekatında gerekse ülkemizin bekası için bu zamana kadar şahadete kavuşan bütün Mehmetçiklerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük Türk Milletinin bir kez daha başı sağ olsun diyorum. Afrin harekâtının ilk şehidi ülküdaşımız Musa Özalkan’la alakalı da maalesef bir avukat hanımefendi tarafından çok çirkin ve tasvip etmediğimiz tavır ve davranışı gördük. Devletten alacağı şehitlik tazminatıyla alakalı, şehit olduğu günün hemen ertesi günü geçmişte 2009 yılında karıştığı bir trafik kazasından alacağı ile ilgili bir icra işlemi başlatıldığını gördük. Buradan avukatlık mesleğine de zarar veren, leke süren bu avukat müsfettesi hanımefendiyi şiddetle ve nefretle MHP olarak kınıyoruz. Bu şehitler ülkenin bekası için, hepimizin huzuru için canlarından vazgeçmişken, üç beş kuruşun peşine düşmüş ve gözü dönmüş sadece maddiyat ve paradan başka bir şey tanımayan bu insanların da kendilerine gelmelerini bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum. 

ÜST GEÇİT SORUNU

Ayrıca Alanyamızın gündeminde geçtiğimiz haftalarda özellikle basınımızda da geniş bir şekilde er bulan bir üst geçit meselesi vardı. Alanya Belediyemizin,  35 metrelik yol üzerinde Eski devlet Hastanesi Kavşağında yaptığı bir üst geçit vardı. Bu üst geçitle alakalı daha önce beyanda bulunmuştu ben. Alanya merkezdeki ilk asansörlü üst geçit olacağı ile alakalı. Bugün bu üst geçide ucube vesaire diye arkadaşlarımıza bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ben yine dün gidip o üst geçide yerinde baktım ve son derece estetik, güzel Alanyamızda bu zamana kadar olmayan, bittiğinde daha güzel bir yapı olacağını da gördüm. Bu vesileyle de kimsenin günü birlik siyasi hesaplarla bitmemiş olan bir proje ile alakalı bu tür söylemlerde bulunmaması gerektiğini söylüyorum. İnşallah bitince güzel olacağını ben gördüm bunu da belirtmek istiyorum buradan.

MOTOR TERÖRÜ

Alanyamızdaki yerel sorunlardan motosikletlerle alakalı bir mesele var. Motor terörü diyoruz biz buna. Bu konuda ehliyeti olan, olmayan; trafiğe çıkma izni olan, olmayan herkesin altında motosiklet var. Kimi önünü kaldırıyor, kimi arkasını kaldırıyor bu motosikletlerin. Bu vesileyle de ben buradan bütün vatandaşlarımızı, özellikle de genç kardeşlerimizi biraz daha duyarlı ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Netice itibariyle uzun yıllar Alanyamızda yaşayan, motosikletin cambazı diye nitelendirilen, dünya çapında tanınan, bilenen Tek Teker Arif diye bir vatandaş vardı. Motor üzerinde rahmetli oldu. Dolayısıyla da motor iki teker üzerinde bir parmak kadar asfalta, betona temas eden bir bölümü var. Motorla şaka olmaz, kimse şansını zorlamamalı ve insanlarında morallerini, sinirlerini bozmamalı. Buradan yetkililere de denetimlerin sıklaştırılması için bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. 

İMAR PLANI UYARISI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan, 102 tane mahallemizi kapsayan 1/25000’lik imar planı ile alakalı bu ayın 22’si görülebileceği son tarih. Bu noktada bütün vatandaşlarımızı da buradan; şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binalarından bir tanesi olarak kullandığı eski Kestel Belediyesi Hizmet Binası’nda görmeye ve herhangi bir itirazları varsa da, onarılması zor arızalar oluşmadan bu topyekun onaylanmadan, şimdiden vatandaşlarımızın görmesi konusunda da çağrıda bulunmak istiyorum.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83