Türkdoğan'dan Alanya halkına davet

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya halkını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alanya programına davet etti.

Türkdoğan'dan Alanya halkına davet
24 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30"da Alanya Belediyesinin toplu açılış ve temel atma törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Devlet Bahçeli gelecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 12.30'da meydanda olacağı ve Alanya Belediyesinin  arkasında Alanya halkına ve partililere hitap edeceği belirtildi. Bahçeli akabinde Alanya Belediyesinin 3 yıl içerisinde 304 milyonluk yatırımla gerçekleştirdiği 216 eserin temel atma ve toplu açılışlarını gerçekleştirecek. 


MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Alanya halkını Bahçeli'nin programına davet etti. Türkdoğan, "Ülkücü-Milliyetçi hareketin liderini Alanyamız da en iyi şekilde karşılayacak ve ağırlayacağız. 24 Mayıs Çarşamba 12.30"da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin teşrif edeceği, Alanya Belediyemizin toplu açılış ve temel atma törenine tüm Alanya halkımızı ve partililerimizi bekliyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83