'TÜRKİYE'NİN BÜTÜNLÜĞÜNE KASTEDİLMİŞTİR'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu "Rus uçağının düşürülmesi Türkiye'nin bütünlüğüne kasteden bir uygulamadır" dedi.

'TÜRKİYE'NİN BÜTÜNLÜĞÜNE KASTEDİLMİŞTİR'

 Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu Hatay Suriye sınırının ötesinde Türk F-16 uçakları tarafından SU 24 tipi Rus savaş uçağının düşürülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bölgesel ve Alanya’ya etkilerinin de ele alındığı açıklamada Kurtoğlu şu değerlendirmelerde bulundu.

banner111
Sonunda çevremizi saran ateş çemberi bize de bulaştırıldı diyen Kurtoğlu “ Bize saran alev hemen sönecek cinsten değil. Irak Suriye derken çarpışan taşeronların arkasındaki güçler bölgede tam anlamıyla cephe almaya başladılar.” dedi. Suriye’nin sınırımızdaki Kızıl dağda Suriye yi bölüp parçalamak isteyen bu nedenle terör gruplarını acık, kapalı destekleyip Suriye üzerine salan Atlantik güçleri ile Suriye’nin toprak bütünlüğünü savunan ve bunun için vatan savunması yapan Suriye’yi destekleyen Avrasya güçleri yüz yüze geldi. Rusya hava kuvvetleri desteği ile Terör gruplarına ağır kayıplar verdiren Suriye ordusu sonunda gelip sınırlarımıza dayandığını söylen İlçe Başkanı “Nasıl olduysa oldu bu amansız terörist takibine katılan Rus uçağı düşürüldü” dedi.

Sözlerine bölgemize ve Alanya’ya etkilerini vurgulayarak devam eden Kurtoğlu şunları söyledi: 

"Bu durum bölgede yeni bir askeri, siyasi, ekonomik perdenin açılışı olarak değerlendirilmelidir. Rus uçağını düşürülmesi Türkiye bütünlüğüne ve geleceğine kasteden bir uygulama olarak görüyoruz. Türkiye vatan bütünlüğünü ancak bölge ülkeleri, Rusya, Cin, Türk Cumhuriyetleri gibi Asya ülkeleri ile işbirliği yaparak koruyabilir. Bölücü ve gerici teröre karşı mücadele ancak Batı Asya Birliği ve Avrasya Birliği perspektifi ile başarıya ulaştırılabilir. Uçak düşürülmesi Türkiye’yi bölmek isteyenleri sevindirmiştir. Bölgesel işbirlikleri yerine bölgesel çatışmaların alması bölücülere ne denli fırsatlar sunacağı her aklı başındaki vatandaşımızın gördüğü bir gerçektir. ABD ve Atlantik planları Türkiye’yi içinden çıkılmaz tuzaklara sürüklemektedir.

Kısa ve orta vadede Alanya’mız ve bölgemizin karşılaşacağı ekonomik kayıpların boyutlarını düşünen birileri olması gerekmez mi? , diye soran Kurtoğlu “Yaş meyve ve sebze ihracatını Amerika’ya mı yapacağız? Bu mümkün mü? Bize ne kadar Amerikalı Turist geliyor? Bu bizim ekonomik hayatımız için yeterli olacak mı? Bu gün acil ve yakıcı olan bu sorular cevap bekliyor” dedi. 

Son söz olarak AKP İktidarının bu akıl dışı gidişatına karşı her türlü uyarı aracı ile mücadele etmek milli bir görev olarak karşımıza çıkmaktadır diyen Hasan Faruk Kurtoğlu “Vatan Partisi olarak milletimizin hayrına olmayan her girişime bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da en ön saflarda mücadeleyi sürdüreceğimizi milletimize duyuruyoruz” dedi.. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83