UYAR: SEÇİLİRSEM BİRİNCİ GÖREVİM...

MHP Antalya 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, bugün sabah basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

UYAR: SEÇİLİRSEM BİRİNCİ GÖREVİM...
Uyar’a İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez ve partililer eşlik etti. Kahvaltının ardından konuşan İlçe Başkanı Er, “Ülkemizin bu zor günlerinde MHP iktidarına ihtiyacı var. Bu sorumlulukla hareketle Alanya’da seferlik ilan ettik. Partimizin bir oy daha fazla alması için mücadele ediyoruz” dedi. 7 Haziran’da 5’inci sırada olan Uyar’ın 1 Kasım için daha üst sıralarda olması için Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye talepte bulunduklarını aktaran Er, “Genel başkanımız seçilmiş olan vekillerin değiştirilmelerinin uygun olmayacağını, ancak sonraki sıralarda değerlendirmelerinin uygun olacağını ifade ettiler. Sağ olsunlar, Alanya’nın adayını 4’üncü sıraya yükselttiler. Biz inanıyoruz ki 4’üncü sıranın seçilmezi zor değil. Verilecek küçük bir omuzla Cafer Hocamızı gönderebiliriz” diye konuştu.
 
YÜCEL: CAFER BAŞKANIMIZ TEMSİLCİMİZ OLMALI

Belediye Başkanı Yücel, belediye olarak yaptıklarını faaliyetleri hatırlatıp “Artık biz de yerel yönetimler olarak vizyonumuzu partimizle tamamen birleştirmek ve onların da gücünü almak istiyoruz. 1 Kasım’daki seçim bizim için bir fırsat. Ben ve ekibim bir oyun ne kadar önem arz ettiğini bilerek partimize oy istiyoruz. Cafer Başkanımın çok önemi var. Bölge halkı olarak ne kadar fazla temsilci gönderebilirsek o kadar iyi olacak. Cafer Başkanımız bizim orada bir temsilcimiz, işlerimizin hızlanması, kapısını çalabileceğimiz kendi insanımızın orada olması hem belediye işleri hem de bölge halkının işlerini daha kolaylaştıracaktır” dedi.

UYAR: GÜNDOĞMUŞ SANKİ BAŞKA BİR ÜLKE

Siyaset anlayışını anlatarak konuşmasına başlayan MHP Adayı Uyar, herkese eşit hizmet verme derdinde olduklarını vurguladı. Uyar, “Şu muhtar AKP’li, bu CHP’li, o da MHP’li. MHP’liye biraz fazla, AKP’liye daha az hizmet verelim mantığını taşımıyoruz. MHP’nin felsefesi bunu kesinlikle yasaklamaktadır. Dün Gündoğmuş’taydım. Sanki başka bir ülkenin yönetiminde. Muhtarlar, esnaf, vatandaş sindirilmiş. AKP’li bir belediye başkanı partisine muhalif olan herkesi özel bir gayretle baskısı altına almış” diye konuştu. Herkesin sandığa davet eden Uyar, “Benim Ankara’ya gidip gitmemem ile alakalı bir kaygım yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğinin teminatı olan MHP’nin TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilmesi çok önemlidir. Yüreğinde milli hassasiyet duyan kim varsa bu gayrete destek vermeli” dedi. 

‘AK PARTİ 5’İNCİ VEKİLİ MHP’YE KAPTIRIYOR’

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun genel merkezden yayılan algı operasyonunu Alanya’da oluşturmak istediğini söyleyen Uyar, “Yandaş basınları ile 7 Haziran’dan sonraki süreçte ‘Bahçeli’ye her şeye hayır dedi’ diyerek bir algı oluşturmak istediler. Alanya’da da bu algıyı oluşturmaya çalıştırmaktalar. Sanki Alanya’da bir yatırıma başlayıp bitirebilmişler gibi seçime bir hafta kala her tarafta temel atma törenleri düzenliyorlar. 13 yıllık açıklarını böyle göz boyayarak kapatmak istiyorlar” dedi. Kendisinin seçilemeyeceğine yönelik sözlere de tepki gösteren Uyar, “Sanki müneccimmiş gibi Alanya’nın 193 bin oyunu alsam bile Ankara’ya gidemeyeceğimi ifade ediyor. Ateş bacayı sarmış. Bizim ve onların elindeki verilerde AKP’nin 5’inci vekilinin gidemeyeceğini, bunun MHP’ye kaptırıldığını gösteriyor. Bunun için de benim gidemeyeceğim algısını yaymak istiyorlar. Anketlerde AKP %30’un altında MHP %30’un üzerinde.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 12:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83