Vatan Partisi'nden çağrı: Hayır'da birleş

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu ABD-İsrail şer cephesinin Alanya’mıza yaptıkları ve cephenin referanduma etkilerine dair bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi'nden çağrı: Hayır'da birleş
İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, partinin Mola Kavşağı Atatürk Anıtı karşısında açtığı bilgilendirme masasında "ABD-İsrail şer cephesinin Alanya’mıza etkileri ve cephenin referanduma etkileri" başlıklı bir açıklama yaptı:

Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle:

Değerli Vatandaşlarımız, Değerli Alanyalılar! Halk oylamasına az kaldı. Hayır oyları yükselişte. Amerika’nın Tomahawk füzeleri 'evet' oylarını da vurdu. Türk milleti, Suriye ile birlikte Türkiye’yi de Alanyamızı da vuran Amerikan füzelerine nasıl 'evet' der? Ekonomik çıkmazlarımızı artıracak bu durumlara kim 'evet' der? Demiyor. Demeyecek! Amerikan füzelerine göğüslerini siper edenler, 'hayır' diyor. Vurun mührünüzü 'hayır'a!

"BOZUN AMERİKAN İSRAİL TUZAKLARINI!"

Değerli Vatandaşlarımız, Değerli Alanyalılar, Tayyip Erdoğan yönetimi, ABD ve İsrail yandaşlığına 'evet' diyerek, Türk milletini karşısına aldı. Müslüman alemini karşısına aldı. Mazlumlar dünyasını karşısına aldı. AK Parti seçmenini karşısına aldı. MHP seçmenini karşısına aldı. Tayip Erdoğan yönetiminin ABD ve İsrail saldırganlığına teslim olması, 'hayır' oylarını şahlandırdı. Değerli vatandaşımız, izin vermeyin teslimiyete! Tayyip Erdoğan'ları ABD’nin elinden kurtaracak olan da sizin 'hayır' oylarınızdır. Bozun Amerikan ve İsrail tuzaklarını, vurun 'hayır' mührünü!

"BİR MÜHÜR DE SİZ VURUN TERÖRE HAYIR DİYE"

Sevgili Vatandaşlarımız, ABD terörünü destekleyenler işte ortada: PKK/PYD, FETÖ, IŞİD, El Nusra ve ne kadar terörist varsa hepsi! Onlar küçük teröristlerdir! Bir de büyük teröristler var. İşte görülmüştür, ABD teröristlerin ağababasıdır. İsrail, teröristlerin ele başıdır. Büyük teröristler, ABD ve İsrail’dir. Vurun 'hayır' mührünü, bir mühür de siz vurun büyük teröristlerin tepesine! Vurun 'hayır' mührünü, küçük teröristlerin cümlesine! Hiçbir vatandaşımıza ABD terörüne 'evet' demeyi yakıştırmıyoruz. Vurun o zaman 'hayır mührünü ABD ve İsrail saldırganlığına!

ŞER CEPHESİNE HAYIR!

Değerli Vatandaşlarımız, ABD’nin Tomahawk füzelerini kimler alkışladı, görmediniz mi? İsrail en başta, sonra PKK/PYD, FETÖ, IŞİD, terör örgütlerinin cümlesi! Teröristlere bir Evet oyu da siz verecekseniz eğer, o Evetin hesabını ne milletimize, ne komşularımıza, ne insanlığa, ne de vicdanınıza veremezsiniz! Ömrünüz boyunca azap çekmeye hazır olun! ABD-İsrail cephesi, şer cephesidir. Şer cephesine 'evet' diyorsanız, vicdanınızdaki cehennemde yerinizi ayırtın! Siz vatandaşlarımıza Şer cephesine 'hayır' demek yakışır. Vurun mührü 'hayır'a! Vicdanınızdaki cennette yaşamak için bir 'hayır' mührü de siz vurun şer cephesine!

"AMERİKAN TERÖRÜNE HAYIR PKK TERÖRÜNE HAYIR"

ABD’nin Suriye’ye saldırısını destekleyen PKK Diyarbakır’da polis karakolunun altında bomba patlattı. PKK ile yan yana ABD İsrail saldırısını destekleyenleri uyarıyoruz: Büyük terörist ABD ve İsrail’in saldırganlıklarına 'evet' derseniz, PKK terörüne de 'evet' demiş olursunuz.

"UTANCA HAYIR! GURUR İÇİN HAYIR!"

Halk Oylamasına bu ortamda giriyoruz. 'Evet' ile 'hayır' arasındaki saflaşma artık apaçık. Karşı cephede Amerika ve İsrail zalimleri var. Bizim Türkiyemizin cephesi, mazlumlar cephesidir. Amerika ve İsrail’in mazlumlar dünyasını bombalamasına 'evet' diyorsanız, mührünüzü 'evet'e basın. Dikkat, zalimlere 'evet' diyorsunuz, Bu utanç size yeter! Amerikan bombardımanına 'hayır' diyenler, mührü 'hayır'a basacak. Bu gurur evlatlarınıza bırakacağınız gururdur. Türk milleti, utanca 'hayır' diyecektir ve gururunu korumak için mührü 'hayır'a basacaktır.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83