Vatan ve Saadet'ten 'Hayır' zirvesi

Vatan Partisi İlçe Teşkilatı Başkan ve yönetim kurulu birlikte Saadet Partisi İlçe Başkanı Arif Gülşen’i ziyaret etti. Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ortak vurgusu “milli birlik ve beraberliğimiz için ortak mücadele edilmeli” oldu.

Vatan ve Saadet'ten 'Hayır' zirvesi

 Görüşmede açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “ülkemizin bu zor döneminde emperyalizm tarafından dayatılan projelere karşı hep birlikte mücadele edilmeli” dedi. İki yıl sonra yürürlüğe girecek olan Anayasa değişikliğinin 60 gün referandum savaşlarına neden olacağını ifade eden Kurtoğlu “Türkiye’nin üzerine bombalar atılıyor. Türk Ordusu sınır ötesinde savaşıyor. Polis bombaların üzerine atılıyor. Geçim derdi gelmiş kapıya dayanmış. Ve Türkiye bütün bu yakıcı sorunları bir kenara bırakıp iki yıl sonra yürürlüğe girecek Anayasa değişikliği için, 60 gün savaşları başlatılıyor. Bunun için bütün vatanseverlerle birlikte hareket edilmeli ve hayır için çalışılmalıdır” dedi.

banner111
Saadet Partisi İlçe Başkanı Arif Gülşen de “Günün gerekleri bu anayasa değişikliğini gereksiz kılıyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti. "Milletin birliğini bozacak olan bu Anayasa değişikliği girişimi desteklemiyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği için milli olan her çalışmanın yanında oluruz. Bu ülkeyi Siyonistlerden ve emperyalizmden Milli Görüşçüler, Milliyetçiler ve Vatansever solcular kurtaracaktır." 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 12:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83