Yeşildal, Ankara'da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve beraberindekiler Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiler.

Yeşildal, Ankara'da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, Eski Gençlik Kolları Başkanı Ömer Şahin ve Sefa Çorbacı Ankara'ya çıkarma yaptılar. CHP'nin gurup toplantısına katılan Yeşildal ve beraberindekiler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiler. Yeşildal ve Kılıçdaroğlu Antalya ve Türkiye siyaseti üzerine sohbet ettiler, fikir alışverişinde bulundular. 

banner111
Kılıçdaroğlu'nun ve bir çok milletvekilinin Yeşildal'ı çok yakından tanıması ve oldukça samimi olmaları dikkat çekti.

Ziyaretle ilgili konuşan Yeşildal, "Bizlerle meclisimizde ilgilenen Genel Başkanımızın Özel Kalemi Sayın Şükran Kütükçü hanımefendiye, Antalya milletvekilimiz Sayın Devrim Kök ve danışmanı Kamil Beye, yine Antalya milletvekilimiz Sayın Mustafa Akaydın hocamıza, İzmir Milletvekilimiz Sayın Musa Çam'a ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba'ya ilgileri ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca bizleri Ankara'da karşılayan ve uğurlayan ALTSO Ankara İrtibat Bürosunun güler yüzlü personellerinede çok teşekkür ederiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83