Yeşildal küskünleri bir araya getirdi

CHP'de uzun süredir arası bozuk olan Ertuğrul Yeşildal ve Ali Takavut, Eski ilçe Başkanı Şengül Yeşildal'ın çabaları ile barıştılar.

Yeşildal küskünleri bir araya getirdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve CHP'nin emektar isimlerinden olan ve partide bir çok kademede görev yapan Ertuğrul Yeşildal'ın uzun süredir yıldızları barışmıyordu. İki isim arasındaki tartışmalar basına da yansımış, Takavut, Yeşildal'ı partiden atmak istemişti. Tüm bu tartışma ortamı ise dün akşam gerçekleşen buluşma ile son buldu. 

ŞENGÜL YEŞİLDAL BARIŞTIRDI

CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal dün bu ikiliyi bir araya getirdi. "İktidara giden yolda küslük olmaz" diyen Yeşildal, ayarladığı buluşma ile iki önemli ismi barıştırdı. Şengül Yeşildal bu önemli buluşma için, "Eşim Ertuğrul Hüseyin Yeşildal ile ilçe başkanımız Ali Takavüt'u bir araya getirdim. Bizim kongrelerimiz bir demokrasi şölenidir, düğünümüzdür, bayramımızdır. Küslük ayrılık içerisinde başarı elde edilemez. Eğer ki hedefimiz güçlü bir iktidar ise bunun yolu birlik ve beraberlikten geçer. Beni kırmayıp bir araya gelen eşim ve ilçe başkanıma teşekkür ediyorum. 9 Aralık'ta yapılacak ilçe kongremizde aday olan iki başkan adayımıza da başarılar diliyorum. Ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen için 9 Aralık'ta yapılacak olan demokrasi şölenimize de buradan herkesi davet ediyorum." dedi.

Yeşildal'ın bu birleştirici rolü parti içerisindeki birçok ismi memnun etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 09:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83