"Yörükler Önce memleket diyor"

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Gömbe, Sütleğen, Beldibi, Arma, Çamköy, Aklar ve Palamut mahallelerinde hemşerileriyle bir araya geldi. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş’ın da katıldığı programlarda konuşan Sümer 16 Nisan’da Toroslarda “Evet” çiçeklerinin açacağını söyledi.

"Yörükler Önce memleket diyor"

Ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda anayasa değişikliği maddelerinin gayet açık ve net olduğunu belirten Başkan Sümer, "16 Nisan anayasa değişikliği referandumu Türkiye’nin yönetilebileceği en iyi sistem. Yıllardır bu sistemin sıkıntılarını hepimiz yaşadık hissettik. Bu yönetim sistemin değiştirilebilmesi için çok önemli bir halkoylamasına gideceğiz. Böylesine tarihi bir dönemde maalesef kara bir propaganda yürütülüyor. Görüyoruz ki Güçlü bir Türkiye istemeyen tüm dünya “Hayır” cephesinde buluşmuş. Biz bütün kararlara saygılıyız kimseyi bu referandumdaki kararından dolayı yargılayamayız. Ancak referandum kampanyası sürecinde gördük ki ülkemizin birliği ve bütünlüğünü yıkmak isteyen kesimler “Hayır” cephesinde buluştular. Bu buluşma tesadüf olabilir mi? Yörükler oy vermeden önce bu tabloyu çok iyi analiz edebilecek duruşa sahiplerdir. Türkiye’nin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olan batı dünyası yalan söylemekten hiç çekinmiyor. Biz bu yalanların doğrularını anlatabilmek amacıyla sizlerin ayağına geldik" dedi.

banner111
TOROSLARDA YAŞAYAN YÖRÜKLER KİRLİ OYUNLARI BOZACAKTIR

İşlerinden güçlerinden feragat edip, soğuğa rağmen bilgilendirme toplantılarına katılan Kaşlı hemşerilerine teşekkür eden AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, "Hepimiz kendi gücümüz yettiğince Türkiye’nin büyümesi, ilerlemesi için çaba sarf ediyoruz. Artık patinaj yaptırılan, eli koku prangalanmış bir Türkiye yok. İnşallah yeni anayasa değişikliği için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz. “Hayır” cephesinin tüm iftiralarına rağmen Toroslarda yaşayan Yörüklerimizin önce memleketini düşünerek “Evet” diyeceğini ve kirli oyunları bozacağını biliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Sümer, Gömbe Mahallesinde kendisine gözleme ikram eden kadınları da ziyaret etti. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile İl Başkanı Rıza Sümer’in gözleme pişirme rekabeti ile evet yazılı gözleme yapılması vatandaşları tebessüm ettirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 10:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83