YÜCEL ALANYA'DAN DESTEK İSTEDİ

MHP Antalya Milletvekili Adayları Cafer Uyar ve Mehmet Günal Alanyalı muhtarla buluştu. Buluşmaya katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gülen insan sayısını artırmak için mücadele ediyoruz. Bizim sizlere ihtiyacımız var. Alanya’nın önünü açmak için sizlerin bize destek vermesini istiyorum” dedi.

YÜCEL ALANYA'DAN DESTEK İSTEDİ
MHP Antalya 4. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar , Filika Restoran'da düzenlenen kahvaltı programında Alanya'nın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya MHP Antalya Milletvekili ve Adayı Mehmet Günal, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, partililer ve çok sayıda muhtar katıldı. Seçilmesi halinde Alanya’dan Ankara’ya gelen hemşerileri için bir ev hazırlayacağının sözünü veren Uyar, “Ben sizden kendime değil, Alanya'ya destek istiyorum. Ankara’ya geldiğinde orada herhangi bir Alanyalı otele gitmek zorunda kalmayacak. Cafer Hoca’nın onlar için açacağı evde kalacak" dedi

Filika Restoran’daki kahvaltıda konuşan MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Hilmi Er, "Alanya’dan ne kadar çok vekil olursa Alanya’ya hizmet ve geri dönüş çok olur. Sizlerin vereceği destek çok önem kazandı. Alanya’ya 10 yıl hizmet eden Cafer Uyar’ı Ankara’ya gönderelim" dedi. Er’den sonra konuşan Cafer Uyar,  "Ben sizin içinizden biri olarak sizin sesinizi duyuracağımı iddia ederek destek istiyorum. Ağalar, paşalar orada seslerini duyurur. 30 Mart öncesi halk bana Adem Murat Yücel’i milletin önünüze koyarsanız önünüz açılır dedi. Olağanüstü tepkiler aldım. Baskılar gördüm. Alanya’nın eşit temsil edilmesini sağladık. Sizler de destek verdiniz. Adem Murat Yücel’i Belediye Başkanı yaptık. Her bir köyün onlarca yıl geri bırakılmış hizmetleri vardı. Kaymakamlar hiç susuz köyümüz yok diye yalan söylediklerinde 30-40 susuz köy vardı. Alanya Belediyesi bir yılda 250 km asfalt döktü.

Büyükşehir Belediyesi olmasa da Alanya Belediyesi bunun daha fazlasını yapardı. Gelirlerimiz Büyükşehir Belediyesi’ne gitmeseydi bakın daha neler yapılırdı.Biz benim elim Dinek’ten öteye geçmez diyen bir zihniyetin elinden aldık. Ben kendime oy istemiyorum. Ankara’ya geldiğinizde orada herhangi bir Alanyalı otele gitmek zorunda kalmayacak. 

60 YILDIR BURADAYIM ALANYALI OLAMADIM

Cafer Hocanın onlara sağladığı evde kalacaksınız. Mevlut Çavuşoğlu kazanabilecek başka bir Alanyalı aday yok dedi o kadar üzüldüm ki. İstanbul’dan gelen bir aday 3 ayda Alanyalı oldu ben 60 yıldır buradayım Alanyalı olamadım. Onlar aynı sevdayla kazanıp gidecek. Sevdanın ne olduğunu biliyorsunuz. Onlar kazanacak Alanyalı aday Cafer Uyar kazanamayacak. Ben bunu kabul etmiyorum. Onlara sevdanın ne olduğunu öğretin. Bir yörük çocuğunun da oraya gidebileceğini gösterin. Cafer hoca sizden biri. Uzayan kol bizden olsun o da Cafer hoca olsun."  diye konuştu.
'BAŞKANLIK YAPMAK ÇOK ZOR'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de yaptığı konuşmada, Alanya'da belediye başkanlığı, muhtarlık, kaymakamlık, milletvekilliği ve esnaflık yapmanın zor olduğunu söyledi. Başkan Yücel, "Herkes muhtarlığı, belediye başkanlığını dört dörtlük yapabilir ama Alanya'da dengeleri tutturamazsan gider kendini Alanya Kalesi'nden aşağı atarsın. Sizler, bu bölgenin kaderini her yönden değiştirecek güce sahipsiniz. Alanya Belediyesi'nin son 1,5 yılda nereden nereye geldiğini görüyorsunuz" dedi.

'GELDİĞİMİZ NOKTA ORTADA'

Belediyenin bu süreç içerisinde yeniden yapılanma ve kurumsallaşmayla, hatta gelecek vizyon projelerini hayata geçirmek için birçok projeye imza attığını ifade eden Başkan Yücel, "Bugüne kadar gerek sağlıkta, eğitimde, istihdamda üzerine düşen her şeyi yapmaya çalışıyor ve yapıyoruz da. Ben bunu yaparken hiçbir zaman siyasi ayrım gözetmedim. Gelinen süreçte çok değer verdiğim, siyasette önünde şapka çıkardığım Cafer Hoca'yı ben de Ankara'da görmek istiyorum. Bunun için sizden destek istiyoruz" mesajı verdi.

'ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ'

Ülkede terör olayları ve Alanya’ya yansımaları üzerine de konuşan Yücel, “8-9 yaşındaki çocuk, kendi çocuğum da dâhil ‘Baba bugün Alanyum’a gitmeyelim. Televizyonlar söylüyor ki toplu yerlerde durmayın’ diyor. Bu bölgede yaşanan olayları tasvip etmediğimi ve etmeyeceğimi biliyorsunuz. Biz 68 milletten insanları burada ağırlayıp barındırıyoruz da sadece Kürt arkadaşlarımızı mı barındıramayacağız? Biz de onlarla beraberiz. Bizim ve partimizin mücadelesi devletin üniter yapısını bozmak isteyenlerdir. Bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Alanya’daki olup bitenleri yurtdışından bize soruyorlar. Gülen insan sayısını artırmak için mücadele ediyoruz. Bizim sizlere ihtiyacımız var. Alanya’nın önünü açmak için sizlerin bize destek vermesini istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83