Ağrılara ameliyatsız çözüm

Kronik ağrıları olan ve ağrı şikayetleri yüzünden yaşam kalitesi düşen hastalar, şifayı girişimsel ağrı tedavi yöntemlerinde buluyor.

Ağrılara ameliyatsız çözüm
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Algoloji Uz. Doktoru Mehmet Mert Tuna 1 yıl içinde 8 bin 934 hastanın kronik ağrıları yüzünden Algoloji (Ağrı Tedavisi) bölümüne başvurduğunu açıkladı. 

Uz. Dr. Mehmet Mert Tuna, “Ağrı bilimi olan Algoloji, uzun süredir kronik ağrıları olan ve klasik tedavi yöntemlerine cevap vermeyen hastalara uygulanan medikal ve girişimsel tedavi yöntemidir. Bizler Algoloji bölümü olarak Ortopedi, Fizik Tedavi, Nöroloji ve Beyin Cerrahisi Uzman doktorlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Kas iskelet ağrıları başta olmak üzere zona, kanser ağrıları, migren kısacası ağrının her türlü tipini değişik yöntemlerle tedavi etmekteyiz. Ağrı önleyici tedavi uygulamalarımız arasında Epidural kateter işlemi, proleterapi, eklem enjeksiyonları, sinir ve ganglion blokajları gibi birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Başarı oranımız ise % 80'dir. Tedaviler her zaman kişiye özel olarak uygulanmaktadır. Hastalarımız, Algoloji birimimize başvurarak yapılan tetkik ve değerlendirmeler sonrasında kendileri için en uygun tedavi yöntemini öğrenebilir ve tedavilerini gerçekleştirebilirler. Biz hekimler koordineli bir şekilde çalıştığımız bu tedavi yönteminde, kişinin kronik ağrıları yüzünden kaybettiği “Yaşam kalitesini” tekrardan geri kazanmasını hedefliyor ve daha mutlu olmalarını istiyoruz. Çünkü ağrılarla yaşamak kader değildir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83