Alanya Belediyesi'nden ücretsiz sünnet hizmeti

Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte 2018 yılının ilk sünnet organizasyonunda 70 çocuk sünnet olacak.

Alanya Belediyesi'nden ücretsiz sünnet hizmeti

 Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Polikliniği’nde düzenlenen sünnet organizasyonuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Çıplaklı Mahalle Muhtarı Mümin Topal, Oba Mahalle Muhtarı Mustafa Gürel, aileler ve çocukları katıldı.

banner111

AİLELER ORGANİZASYONDAN MEMNUN

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Alanya Evi Polikliniği’ne başvurarak kayıt yaptıran ailelerin gelmesiyle birlikte sünnet organizasyonu dua töreni ile başladı. Aileler ve çocukları, uzman sağlık personelleri tarafından hijyenik ortamda gerçekleştirilen sünnet hizmetinden sırayla yararlanırken aileler hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

ÇOCUKLAR İÇİN SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet hizmetinden yararlanan çocuklar ve aileleri için 2 farklı noktada sünnet şöleni düzenleneceği açıklandı. Oba ve Çıplaklı Mahallelerinde ikamet eden çocuklar ve aileleri için 22 Ocak Pazartesi günü saat 17.00’da Çıplaklı Düğün Salonu’nda Sünnet Şöleni düzenlenecek.

İkinci organizasyon ise Alanya Belediyesi ve Alanya Ülkü Ocakları iş birliğinde 30 Ocak Salı günü saat 13.00’da Alanya Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımız için düzenleyeceğimiz her iki sünnet organizasyona da bütün vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.  

ÇOCUKLARA SÜNNET KIYAFETİNİ BAŞKAN YÜCEL VERDİ

Çocukların erkekliğe adım attığı bu önemli anlarda onlara kirvelik yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sünnetin ardından çocuklara sünnet kıyafetlerini takdim etti. Sünnet Şöleni için dağıtılan kıyafetleri alan çocuklar ve aileleri Başkan Yücel’e teşekkür etti.

YÜCEL: “SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAMINDA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Alanya Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. 3 gün sürecek hizmetimizde toplam 70 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Sünnet çağına gelen çocuklarını özel polikliniklerde ve hastanelerde sünnet ettiremeyen aileler, Tevfik Hoca Alanya Evi’ne başvurabilirler. Ailelere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83