Alanya'da yılbaşı öncesi denetimler sıklaştı

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yılbaşı öncesi tatlı, pasta ve unlu mamuller imalathanelerinde denetimlerini yoğunlaştırdı. Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın da katıldığı denetimlerde müdürlüğe yeni alınan infrared ve batırmalı tip termometre ile kızartma yağı ölçüm cihazları kullanıldı.

Alanya'da yılbaşı öncesi denetimler sıklaştı
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı çevre, gıda ve hijyen ekibi, vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yeni yıla girmesini sağlamak için rutin denetimlerin yanında tatlı ve pasta imalat sektöründeki denetimlerini artırdı.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yeni alınan infrared ve batırmalı tip termometre ile kızartma yağı ölçüm cihazlarının kullanıldığı denetimler sonrası açıklama yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Yeni alınan cihazlarla ekiplerimizin donanımını artırarak hızlı, güvenilir, net sonuçlara ulaşarak, halkımızın sağlıklı ürünler tüketmesini sağlıyoruz. Aldığımız termometre ile ürüne özgü sıcaklığın kontrolü, yağ ölçüm cihazı ile de toplam pelor madde miktarını tespit edip, uygunsuz yağların atık yağ toplayıcılarına verdirilip değerlendirilmesini sağlıyoruz. Halkımızın her zaman taze ve hijyenik ürünlere ulaşmasını sağlamak için yeni ekipmanlarla hızlı, güvenilir veriler elde ederek denetimlerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83