Alanya EAH’a yeni poliklinik müjdesi

Alanya EAH’a yeni poliklinik müjdesi

Alanya’da 2017 yılından beri 420 yatak kapasitesiyle her yıl milyonlarca hastaya tedavi hizmeti veren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi her geçen gün büyüyor.

banner111

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında Hayırseverlerin katılımıyla Bağış Protokolü imzalandı.

Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen imza protokolüne Kaymakam Ürkmezer, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, hayırseverler Cebeci Group adına Ahmet Cebeci ve Murathan Group adına Murat Güneş katıldı. Protokol ile hayırsever Murat Güneş tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis ünitesinin tadilatı ve hayırsever Ahmet Cebeci tarafından hastane 2. katında 8 adet poliklinik oda yapımı tamamlanarak Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teslim edilecek.

İmza protokolünde hayırseverlere teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer, “Alanya’mız her anlamda bir hayırsever başkenti ve hayırseverlerimiz şehrimizi her anlamda ihya ederek desteklemeye devam ediyorlar. Bugünde hayırseverlerimiz Ahmet Cebeci ve Murathan Güneş ile birlikte Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölümleri için protokol imzaladık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Protokolün Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83