ALKÜ oy kullanmak isteyen hastaları unutmadı!

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yatarak tedavi gören ve Evde Sağlık Hizmetinden faydalanan hastalarının talepleri doğrultusunda oy kullanmalarına yardımcı olmak için hazırlıklarına başladı.

ALKÜ oy kullanmak isteyen hastaları unutmadı!

Bu kapsamda hastane yönetimi, yatarak tedavi gören hastaları yerinde ziyaret etti. Durumları hakkında bilgi aldıktan sonra 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanmak  istemeleri halinde ve doktorunun onayı ve izni dahilinde hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere  taşıyabileceklerini ve oy kullandıktan sonra tekrardan geri getirebileceklerini ifade ettiler.

banner111

Bu hizmetten faydalanmak isteyen hastaların isimleri teker teker not alındı. Hastane Başhekim Vekili Uz. Dr. Nadir Aldemir ekibiyle birlikte kısa bir hastane turu yaptıktan sonra  yatan hastaları yerinde ziyaret ettiklerini, yerel seçimler öncesinde Sağlık Bakanlığı’nın  evde sağlık hizmeti alan vatandaşların ve yatarak tedavi gören hastaların en temel haklarından biri olan oy kullanmalarını sağlamak adına başlattığı hizmet doğrultusunda çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı. Aldemir: ” Hastane yönetimi olarak hastalarımızın oy kullanmalarına katkı sağlamak adına bugün  buradayız. Yatarak tedavi gören ve evde bakım hizmetimizden faydalanan oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan hastalarımızı talepleri doğrultusunda nakil aracıyla evlerinden ve hastaneden alarak ilgili merkezlere taşıyacağız. Vatandaşlarımız oy kullandıktan sonra alındıkları noktaya geri götürülecektir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 09:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83